Logo van Werkis
0
Inschrijven
Topwerkgevers

Onze topwerkgevers

Werkis werkt samen met verschillende topwerkgevers. Denk hierbij aan Uitgekookt, Brink, Dunlop en Asia Express Food. Werkis brengt jou in contact met deze mooie werkgevers. Ben je benieuwd naar de werkgevers en openstaande vacatures? Bekijk ze direct hieronder en solliciteer direct op jouw volgende baan. 

Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie Van Marle voor goed en gezond eten. Bijna twee eeuwen later is Uitgekookt de innovatieve maaltijdservice van vandaag.

Werken bij Uitgekookt

Abbott logo

Abbott vestiging Zwolle richt zich op het produceren van voedingsmiddelen gericht voor verschillende doelgroepen, waaronder: ouderen, baby’s en patiënten.

Werken bij Abbott Laboratories B.V.

Brink logo 700x292

Brink Towing Systems B.V. ontwikkelt en produceert trekhaken in nauwe samenwerking met de meest grote autofabrikanten in Europa.

Werken bij Brink Towing Systems B.V.

ASIA

Asia Express Food in Kampen is met een uitgebreid assortiment van meer dan 4.000 producten totaalleverancier van Aziatische en Afrikaanse voedingsmiddelen.

Werken bij Asia Express Food

Woodvision

Woodvision is een specialist in het ontwikkelen en produceren van tuinhoutproducten.

Werken bij Woodvision

Brink

Brink Climate Systems werkt met circa 250 enthousiaste medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en comfortabel binnenklimaat.

Werken bij Brink Climate Systems

Dunlop

Dunlop Protective Footwear is 's werelds grootste fabrikant van beschermend schoeisel.

Werken bij Dunlop Protective Footwear

Suplacon logo

Bij Suplacon hebben zij één grote passie: plaatwerk! In een modern machinepark werken zij dagelijks aan het leveren van de beste kwaliteit.

Werken bij Suplacon

Roscom logo

Roscom is een gespecialiseerd field- en telemarketingbureau, waarbij het leveren van ultieme klanttevredenheid en oprechte interesse centraal staan.

Werken bij Roscom

Zuidberg logo kleur

Zuidberg is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 320 werknemers kent en haar producten in meer dan 42 landen verkoopt.

Werken bij Zuidberg

Images

VBI is een toonaangevende organisatie die vooropstaat in duurzaamheid. VBI is de grootste producent van kanaalplaatvloeren binnen Europa.

Werken bij VBI

Textblock image

Wil je snel aan de slag?

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij gaan voor jou op zoek naar een nieuwe baan!

Contact opnemen via Whatsapp