Werken bij Werkis Hero afbeelding

Werken bij Werkis

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen, de ruimte om te kunnen ondernemen, uitgedaagd worden door collega’s én je werkomgeving. Kortom; een Great Place To Work.

Great Place to Work

Een kickstart geven aan je carrière!

Dat is de belofte die wij je doen wanneer je bij Werkis aan de slag gaat. Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling, zodat je elke dag het beste uit jezelf kunt halen. Ben jij klaar om je ambities verder richting te geven? Het begint hier! 
 

  • Great Place to Work in 2021, 2022, 2023 en 2024
  • Medewerkerstevredenheid van 9,2
DDF Beach Junior Recruiter Lelystad Schuine lijnen in de achtergrond
1686039675204 Schuine lijnen in de achtergrond

Onze mensen, onze cultuur

DDF Beach

Team van vrienden

Werkis Schotland

Proactief en behulpzaam

Successen vieren Daisy Emiel

Successen vieren
 

Werkis Kickoff Celine

Het draait om mensen

Werkis Highland games

Work hard, play hard

Collega’s aan het woord

Senna Chaturi Testimonial

Senna Chaturi
Junior Recruiter

"Bij Werkis waardeer ik de gezellige sfeer en het helpen van mensen aan werk, wat me veel voldoening geeft. In ruim een jaar ben ik enorm gegroeid, zowel persoonlijk als professioneel. Ik raad anderen zeker aan deze uitdaging aan te gaan. De betrokkenheid van iedereen maakt Werkis uniek."

Azra Tulic testimonial

Azra Tulic
Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de oprechte interesse en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik begon als junior recruiter tijdens mijn International Business studie en kon na afstuderen direct aan de slag als accountmanager. Werkis kijkt echt naar jou als persoon en je achtergrond, wat het uniek maakt."

Emiel Kamerman Testimonial

Emiel Kamerman
Junior Accountmanager

"Bij Werkis vind ik een ideale balans tussen uitdaging en groei. De variatie in taken en ruimte om te groeien in mijn interesses waardeer ik enorm. Hier combineer ik mijn passie voor werving met probleemoplossend denken en teamwork, gericht op goede resultaten voor klant en kandidaat."

Denise Horst testimonial

Denise Horst
Junior Recruiter

"Bij Werkis vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitdaging! Als Junior Recruiter in Meppel krijg ik begeleiding en wordt er gekeken naar mijn ambities. Motivatie halen we uit elkaar; we brainstormen, wisselen ideeën uit en organiseren gezellige activiteiten en borrels. Mijn zoektocht is geslaagd bij Werkis!"

Robin Slaman Testimonial

Robin Slaman
Vestigingsmanager

"Ik waardeer Werkis omdat ze echt kijken naar wie je bent, zowel professioneel als persoonlijk. Trots op de groei die ik heb doorgemaakt van accountmanager naar vestigingsmanager! Elke dag geniet ik ervan om kandidaten aan een passende baan te helpen en bij te dragen aan hun succes."

Joëlle Jonker Testimonial

Joëlle Jonker
Accountmanager

"Bij Werkis vond ik een uitdagende baan die ik naast mijn studie kon vervullen. Als junior accountmanager zonder ervaring, maar dankzij het vertrouwen van collega's, ben ik snel gegroeid. De betrokkenheid, samenwerking en talrijke ontwikkelingskansen maken Werkis voor mij echt bijzonder en inspirerend."

Matthijs Schinkel Testimonial

Matthijs Schinkel
Vestigingsmanager

"Bij Werkis sta ik voor het ondersteunen van mensen bij het vinden van een mooie baan en geschikt personeel. Een dankbare rol waarbij je echt een verschil kunt maken. Werkis staat bekend om de continue ondersteuning en focus op ontwikkeling. Sinds 2011 heb ik diverse functies bekleed en waardevolle trainingen gevolgd."

Frank van Leeuwen Testimonial

Frank van Leeuwen
Vestigingsmanager

"Ik begon als aankomend vestigingsmanager, waar ik het waardeer om mensen blij te maken met een baan en het contact met opdrachtgevers, waar we echt iets voor elkaar betekenen. Als vestigingsmanager geniet ik van de vrijheid om een 'eigen' vestiging te creëren."

Lobke Makkink Testimonial

Lobke Makkink
Junior Accountmanager

"Bij Werkis waardeer ik de focus op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je wordt gezien en gehoord vanaf het begin, met ruimte voor je ambities. Als Junior Accountmanager stap ik dagelijks buiten mijn comfortzone. Succes wordt gevierd met uitjes, borrels en inspirerende sessies. De gezellige sfeer maakt Werkis de ideale start van je carrière."

Inez Hoorn Testimonial

Inez Hoorn
Teamlead Backoffice

"Bij Werkis wordt persoonlijke groei gestimuleerd. Van accountmanager naar teamlead backoffice dankzij open communicatie. De ondersteunende cultuur bevordert leren; elke dag investeer ik energie in mijn ontwikkeling. En we hebben leuke uitjes met collega's!"

Celine Mones Testimonial

Celine Mones
Flexspecialist

"Bij Werkis investeren ze echt in mensen, met een focus op passend werk voor iedereen. Persoonlijke groei wordt actief gestimuleerd met trainingen en feedback. Fouten maken wordt gezien als een leerkans. Werkis toont oprechte interesse in mij en biedt altijd ruimte voor een goed gesprek!"

Charlotte Strengholt testimonial

Charlotte Strengholt
Regiomanager

"In Werkis ervaar ik zowel persoonlijke als professionele uitdagingen. De dynamiek houdt het spannend. Van accountmanager naar vestigings- en regiomanager, met veel groeikansen zoals Sales Leadership. De cultuur draait om verwachtingen overtreffen, collega's ontwikkelen, en samen groeien met plezier én hard werken."

Eline Prins Testimonial

Eline Prins
Vestigingsmanager

"Bij Werkis kan ik volledig mezelf zijn. Het vertrouwen en de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen, zijn onschatbaar. Initiatief wordt niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. Binnen 2 jaar maakte ik de stap naar vestigingsmanager. Werkis denkt actief mee om het beste uit mijn carrière te halen."

Elias Mendel testimonial

Elias Mendel
Accountmanager

"Drie jaar geleden startte ik na mijn HBO-studie bij Werkis. De autonomie en vrijheid als accountmanager, samen met de focus op persoonlijke ontwikkeling, hebben mij geholpen om stappen te zetten naar vestigingsmanager en senior accountmanager. Met veel plezier werk ik hier al jaren en kan het iedereen aanraden."

Cijfers waar we 
trots op zijn

70+

Collega’s

40+

Interne doorgroeiers

11

Vestigingen

9,2

Medewerkerstevredenheid

Julian de Ruiter Kom met ons in contact

Kom met ons in contact

Stuur ons een Whatsapp berichtje en wij vinden jouw nieuwe baan!

Stuur een bericht