Logo van Werkis
0
Inschrijven
Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten

Heeft uw onderneming moeite met het aantrekken van gekwalificeerd personeel? Overweeg dan om het talent binnen uw organisatie te ontwikkelen door middel van leerwerktrajecten.

Werkis 2
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond

Nieuwe talentvolle vakmensen

Wij vinden uw nieuwe collega's. Deze collega zal bij uw bedrijf komen werken en tegelijkertijd een beroepsopleiding volgen. Wij organiseren de samenwerking met de onderwijsinstelling en zorgen voor professionele begeleiding van de medewerker. Regelmatige evaluaties van de voortgang worden gepland en de resultaten hiervan worden met u besproken.

Wij hebben ruime ervaring in het selecteren, begeleiden en opleiden van personeel. Wij dragen aantoonbaar bij aan een hogere slagingskans van medewerkers. We zijn hier trots op, omdat ontwikkelen van mensen één van onze kernprioriteiten is.

Dit kunt u verwachten

  • Beroepsopleiding die aansluit bij de praktijk;
  • Snel beschikken over een gemotiveerde werknemer;
  • Flexibele inleentermijn;
  • Wij regelen de werkgeversverplichtingen;
Merel 9592 Schuine lijnen in de achtergrond

Het Werkis netwerk

Met 11 strategisch gelegen locaties door Midden- en Noord-Nederland hebben wij een sterke regionale dekking. Dit stelt ons in staat om samen te werken en efficiënt in te spelen op de vraag naar personeel in deze gebieden. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om snel personeel beschikbaar te stellen, maar het biedt ook lokale kennis voor een hoogwaardige dienstverlening.

Dichtbij onze klanten, met kennis van de lokale- en regionale arbeidsmarkt, maakt dat Werkis kan bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties in deze regio's.

Ervaringen van onze klanten

BRINK vacatures werkis pand
Brink

"Wij zijn in contact gekomen met Werkis op aanraden van een collega die positieve ervaringen had vanuit een vorige werkgever. Ik ervaar sinds dag één de samenwerking met Werkis als zeer prettig en warm, van de eerste keer kennismaken tot de samenwerking op dit moment. Er is sprake van oprechte interesse in elkaar en vertrouwen is de basis. Werkis onderscheidt zich van andere partijen door een bovengemiddelde betrokkenheid. In het verleden hebben wij door een toenemende vraag enorm op moeten schalen, binnen een aantal weken hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen met Werkis. Kortom, we zijn zeer tevreden met de samenwerking."

Tom Oosterman

Head of Human Resources

Werkis_Connexxion

“Door krapte op de arbeidsmarkt is het altijd goed om ook uitzendbureaus in te schakelen die weten wat wij willen en zoeken. Dat voelt Werkis heel goed aan. Doordat de lijnen kort zijn en wij daardoor goed kunnen overleggen, is de samenwerking met Werkis erg prettig. Werkis is actief in het zoeken naar geschikt personeel en overlegt de mogelijkheden met ons. Werkis maakt het persoonlijk voor zowel de kandidaat als voor ons als werkgever, waardoor er zelden een mismatch plaatsvindt. Medewerkers die via Werkis bij ons werken, blijven vaak lange tijd. Dat zorgt voor stabiliteit op de afdeling en betrokken medewerkers!”

Gert Holtvlüwer

Manager KCC (Klant Contact Center)

Bedrocan

“Werkis schakelt snel op de werkvloer en doet er alles aan om lege plekken zo snel mogelijk op te vullen. Werkis onderscheidt zich met de kennis en het respect voor het bedrijf. Het contact met onze vaste consulenten voelt als het contact dat je hebt met een goede collega. Zij weten wat wij nodig hebben en wat onze wensen zijn.”

Ilse Andringa

Teamleider productie

Roscom promotie

"Werkis is een prettige partner die goed meedenkt, initiatief neemt en voor ons klaar staat!"

Niels Meulman

HR- manager en adviseur

REUKEMA front
Reukema blauw

“Enorm snel schakelen en inzien hoe urgent de klantvraag is. Werkis onderscheidt zich in het persoonlijk contact. Zowel in periodes dat we meer en minder inleen hebben. Er wordt continu meegedacht. Werkis is open en eerlijk, met oog voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen van de klant.”

Bob Luijendijk

Operationeel manager

ZB Frontline Valtra close mod
Zuidberg logo kleur

“De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. We werven zelf ook, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomt, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten."

Annelies Winters

HR adviseur

Markus spiske d Wa RJ3 W Bn Gs unsplash
Ienieminie logo voor op een brief

"Goed contact en snelle service wat betreft nieuwe medewerkers. Werkis denkt mee met de organisatie en vindt het ook belangrijk om mee te draaien met het bedrijf."

Gaby Holtland

Directeur

Scott blake x ghf9 Ljr Vg unsplash
Logo groothuis bouwgroep

“Afgelopen periode hebben we op de verschillende afdelingen moeten schakelen op het gebied van personeel. Werkis heeft zich daarin flexibel opgesteld, heeft meegedacht waar nodig en altijd met begrip en respect gehandeld. Werkis heeft zich onderscheiden door haar flexibiliteit, daadkracht en heeft ons ondersteund en ontzorgd in onze vraagstukken en uitdagingen!''

Jenina Altena

HR medewerker

Hoe gaan
Leerwerktrajecten
in zijn werk?

1

Behoefte aan meer informatie over Leerwerktrajecten? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of met Stefan Gunnink.

2

We plannen een gesprek om uw specifieke personeelsbehoeften te begrijpen. Dit gesprek kan plaatsvinden via de telefoon of persoonlijk bij u op locatie, afhankelijk van wat voor u het handigst is.

3

Op basis van de besproken behoeften ontwikkelen wij een op maat gemaakt opleidingsplan om de ideale leerwerktrajecten te implementeren.

4

Wij zorgen voor de plaatsing van een geschikte medewerker binnen uw organisatie. Deze medewerker werkt bij u en volgt tegelijkertijd een beroepsopleiding. We coördineren de afspraken met de onderwijsinstelling en bieden professionele begeleiding aan de medewerker. De voortgang wordt regelmatig geëvalueerd en met u gedeeld.

Werkis Stefan Gunnink

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Onze collega Stefan Gunnink helpt u graag verder. Neem gerust contact met hem op of een van onze vestigingen.

Contact

Onze andere diensten