Logo van Werkis
0
Inschrijven

Detacheren

Haal deskundige professionals met specifieke vaardigheden in huis voor elke gewenste periode. Detachering is een goede uitkomst voor als u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een permanente aanwinst voor uw team(s).

Werkis 2
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Dunlop
Van Delft logo
Abbott logo
ASIA
Brink
Brink logo 700x292
Dunlop
Van Delft logo
Abbott logo
ASIA
Brink
Brink logo 700x292

Wij vinden uw nieuwe collega's

Wij vinden uw nieuwe collega's, variërend van zorg tot productie en techniek. Detachering biedt de mogelijkheid om een professional met specifieke kennis of ervaring voor een vooraf vastgestelde periode in te zetten binnen uw bedrijf. Net als bij het inlenen van uitzendkrachten liggen alle administratieve taken en de risico's van ziekte en arbeidsongeschiktheid bij ons.

Dit kunt u verwachten

  • Een vooraf bepaalde inleentermijn;
  • Wij doen het wervingsproces;
  • Wij regelen de werkgeversverplichtingen;
  • Beperkt werkgeversrisico;
  • Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de kandidaat.
Merel 9592 Schuine lijnen in de achtergrond

Het Werkis netwerk

Met 11 strategisch gelegen locaties door Midden- en Noord-Nederland hebben wij een sterke regionale dekking. Dit stelt ons in staat om samen te werken en efficiënt in te spelen op de vraag naar personeel in deze gebieden. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om snel personeel beschikbaar te stellen, maar het biedt ook lokale kennis voor een hoogwaardige dienstverlening.

Dichtbij onze klanten, met kennis van de lokale- en regionale arbeidsmarkt, maakt dat Werkis kan bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties in deze regio's.

Ervaringen van onze klanten

BRINK vacatures werkis pand
Brink

"Wij zijn in contact gekomen met Werkis op aanraden van een collega die positieve ervaringen had vanuit een vorige werkgever. Ik ervaar sinds dag één de samenwerking met Werkis als zeer prettig en warm, van de eerste keer kennismaken tot de samenwerking op dit moment. Er is sprake van oprechte interesse in elkaar en vertrouwen is de basis. Werkis onderscheidt zich van andere partijen door een bovengemiddelde betrokkenheid. In het verleden hebben wij door een toenemende vraag enorm op moeten schalen, binnen een aantal weken hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen met Werkis. Kortom, we zijn zeer tevreden met de samenwerking."

Tom Oosterman

Head of Human Resources

Bedrocan

“Werkis schakelt snel op de werkvloer en doet er alles aan om lege plekken zo snel mogelijk op te vullen. Werkis onderscheidt zich met de kennis en het respect voor het bedrijf. Het contact met onze vaste consulenten voelt als het contact dat je hebt met een goede collega. Zij weten wat wij nodig hebben en wat onze wensen zijn.”

Ilse Andringa

Teamleider productie

Roscom promotie

"Werkis is een prettige partner die goed meedenkt, initiatief neemt en voor ons klaar staat!"

Niels Meulman

HR- manager en adviseur

REUKEMA front
Reukema blauw

“Enorm snel schakelen en inzien hoe urgent de klantvraag is. Werkis onderscheidt zich in het persoonlijk contact. Zowel in periodes dat we meer en minder inleen hebben. Er wordt continu meegedacht. Werkis is open en eerlijk, met oog voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen van de klant.”

Bob Luijendijk

Operationeel manager

ZB Frontline Valtra close mod
Zuidberg logo kleur

“De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. We werven zelf ook, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomt, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten."

Annelies Winters

HR adviseur

Markus spiske d Wa RJ3 W Bn Gs unsplash
Ienieminie logo voor op een brief

"Goed contact en snelle service wat betreft nieuwe medewerkers. Werkis denkt mee met de organisatie en vindt het ook belangrijk om mee te draaien met het bedrijf."

Gaby Holtland

Directeur

Scott blake x ghf9 Ljr Vg unsplash
Logo groothuis bouwgroep

“Afgelopen periode hebben we op de verschillende afdelingen moeten schakelen op het gebied van personeel. Werkis heeft zich daarin flexibel opgesteld, heeft meegedacht waar nodig en altijd met begrip en respect gehandeld. Werkis heeft zich onderscheiden door haar flexibiliteit, daadkracht en heeft ons ondersteund en ontzorgd in onze vraagstukken en uitdagingen!''

Jenina Altena

HR medewerker

Onze werkwijze

Werkis integreert cultuuranalyse met zachte criteria in het selectieproces. Naast harde criteria, zoals vaardigheden, beoordelen we specifiek op kernwaarden en cultuur, met aandacht voor zachte factoren zoals drijfveren en werkmentaliteit. Dit zorgt voor een optimale match tussen kandidaten en de identiteit van uw organisatie.

Wanneer is dit interessant?

  • Voor bedrijven die op zoek zijn naar vast personeel; 
  • Als er behoefte is aan bepaalde specialistische kennis en/of ervaring;
  • Overweging om collega direct in dienst te nemen.

Hoe gaat
detacheren
in zijn werk?

1

Vul het onderstaande formulier in of kom direct in contact met een Werkis vestiging.

2

Wij doen een eerste behoeftebepaling en plannen vervolgens een verkennend gesprek met u in.

3

In een gesprek inventariseren we uw eisen en wensen om tot een gedegen oplossing te komen voor uw personeelsbehoefte.

4

Wij werken voor u een plan uit hoe we de beste kandidaten voor u gaan werven en communiceren met u over de werkwijze en voortgang.

5

Wij selecteren de kandidaten die het beste passen binnen de functie en uw organisatie.

6

U gaat in gesprek met de kandidaten. Op basis van deze gesprekken kiest u de kandidaat die het beste bij uw organisatie past.

7

We zorgen voor een goede onboarding van de medewerker: de medewerker wordt door ons vooraf uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden, werktijden, arbozaken en veiligheid. Een goed voorbereide medewerker is sneller productief en meer betrokken.

Merel 9592

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Onze collega's helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Onze andere diensten