Logo van Werkis
0
Inschrijven
Company 3
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Abbott logo
Abbott laboratories ...

Werken bij Abbott Laboratories B.V.

Abbott vestiging Zwolle richt zich op het produceren van voedingsmiddelen gericht voor verschillende doelgroepen, waaronder: ouderen, baby’s en patiënten.

Bekijk vacatures

Over Abbott Laboratories B.V.

Ons doel is de wereld te verbeteren door mensen te ondersteunen met de nieuwste technologie op het gebied van gezondheidszorg. Of het nu gaat om het verhelpen van de pijn bij een vingerprik voor diabetespatiënten, om patiënten met artsen te verbinden die realtime gegevens over hun hart kunnen verstrekken, om het verlichten van bewegingsstoornissen en chronische pijn, of om het testen van miljoenen bloeddonaties over de hele wereld zodat we een voorraad gezond bloed hebben. Bij Abbott willen we u helpen zo veel mogelijk uit het leven te halen.

Abbott Laboratories B.V. is een Amerikaans bedrijf met vestigingen verspreidt over de gehele wereld. Jij komt te werken op de locatie in Zwolle. Hier richt Abbott zich op het produceren van voedingsmiddelen gericht voor verschillende doelgroepen, waaronder: ouderen, baby’s en patiënten. Abbott is een organisatie dat staat voor haar medewerkers. Initiatief nemen en meedenken wordt gewaardeerd. Daarnaast is er ruimte voor doorontwikkeling en kunnen medewerkers intern en extern opleidingen volgen.

Uitgelichtblok 3 Schuine lijnen in de achtergrond