Logo van Werkis
0
Inschrijven
BRINK vacatures werkis pand
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Brink
Brink climate system...

Werken bij Brink Climate Systems

Brink Climate Systems werkt met circa 250 enthousiaste medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en comfortabel binnenklimaat.

Bekijk vacatures

Over Brink Climate Systems

Brink Climate Systems werkt met circa 250 enthousiaste medewerkers aan innovatieve oplossingen voor excellente lucht en comfortabel binnenklimaat. Brink Climate Systems is betrokken bij haar medewerkers en het persoonlijke contact en de fijne werksfeer zorgen ervoor dat medewerkers zich snel thuis voelen.

Brink Climate Systems is gevestigd in Staphorst. Het moderne pand ligt direct naast de A28 en is goed bereikbaar. Bij Brink Climate Systems wordt initiatief nemen en meedenken met de organisatie enorm gewaardeerd. Elke medewerker kan hierdoor waarde toevoegen. Daarnaast wordt persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd door medewerkers intern en extern op te leiden. Brink Climate Systems streeft ernaar haar medewerkers een vaste aanstelling te geven.

Brink Climate Systems 3382
Brink Climate Systems 3540 2022 03 04 083506 bweh Schuine lijnen in de achtergrond

Ervaringen van collega's

Testimonials Women unkown

Femmie

Ons team is divers qua leeftijd, man/vrouw, kort of lang in dienst en nationaliteit. Als je elkaar helpt dan kan je het ook terug verwachten, dat maakt ons team zo leuk. De eerste dag staat er een collega klaar om jou de beginselen van het assembleren bij te brengen, langzamerhand krijg jij meer verantwoordelijkheid en wissel je van station. Tot jij na een aantal dagen beseft dat je deel uitmaakt van een team waar jij een belangrijke rol in speelt.

Testimonials women

Patricia

Ik ervaar het werken bij Brink als erg leuk. De sfeer is goed en gezellig. Er is een muziekje op de werkvloer en er werken leuke collega's. Een lolletje op zijn tijd is ook geen probleem. Ik ga met plezier naar mijn werk.

Een impressie van het bedrijf

Brink Climate Systems 4062
Brink Climate Systems 3239 2022 03 04 083502 yygk
Brink Climate Systems 3683

Informele bedrijfscultuur

Brink Climate Systems 3003

circa 250 medewerkers

Brink Climate Systems 2932 2022 03 04 083459 sdfr