Logo van Werkis
0
Inschrijven
Roscom promotie
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Roscom logo

Werken bij Roscom

Roscom is een gespecialiseerd field- en telemarketingbureau, waarbij het leveren van ultieme klanttevredenheid en oprechte interesse centraal staan.

Bekijk vacatures

Over Roscom

Roscom is een gespecialiseerd field- en telemarketingbureau waarbij ultieme klanttevredenheid en oprechte interesse centraal staan. Als familiebedrijf creëert en onderhoudt Roscom relaties tussen mens en merk en biedt het een uitstekende werksfeer. Nieuwe medewerkers starten direct bij de Roscom Academy om te leren over service, verkoop en de belangrijke aspecten van lichaamstaal volgens de Roscom filosofie.

Gevestigd in Zwolle, excelleert Roscom in persoonlijk klantcontact en voert landelijk grote campagnes uit, vooral voor telecombedrijven. De filosofie benadrukt dat goede service en effectieve verkoop voortkomen uit excellent gastheerschap, met plezier in het werk als essentieel onderdeel van het succes.

WERK blog teamleider Roscom Promotie Schuine lijnen in de achtergrond
Roscompromotie 2 Schuine lijnen in de achtergrond

Ervaringen van collega's

Testimonials men

Jacob Liebregts

"Ik zou het werk bij Roscom omschrijven als een afwisselende baan met heel veel mogelijkheden. Ze hebben voor iedereen een plek waar jij je het best bij voelt. Ook helpen ze je graag zoeken naar deze plek. Je wordt goed ingewerkt en de sfeer is er top! Het werk zelf is erg leuk omdat elke dag anders is, ook leer je veel communicatie skills.''

Testimonials women Unkown

Talitha Rahajaän

"Mijn naam is Talitha Rahajaän, ik ben 22 jaar en ik ben nu ongeveer twee maanden werkzaam bij Roscom Promotie als servicemedewerker voor Ziggo. Roscom Promotie is een jong en vooral gezellig bedrijf waar ik met plezier kan werken. Daarnaast kan je bij Roscom Promotie ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Hierdoor is het niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ik werd met open armen ontvangen door de collega’s en teamleiders, iedereen is behulpzaam en helpt je waar nodig is. Momenteel studeer ik nog en volg ik de opleiding Communicatie en omdat Roscom Promotie zo flexibel is kan ik dit prima combineren met mijn studie. Ik werk met veel plezier bij Roscom Promotie."

Testimonials men Unkown

Jakob Metselaar

"Roscom is een fijne, betrokken werkgever waar ik erg tevreden over ben. Er is qua rooster veel mogelijk, en er wordt goede ondersteuning geboden waar dat nodig is. Tevens zijn er mooie, ruime werkplekken en leuke collega's."

Testimonials Men Unkown

Hatim Baziou

"Ik vind het heel fijn dat ik bij Roscom aan het werk ben, veel vrijheid en super leuke collega’s!"

Een impressie van het bedrijf

Roscom promotie 4

150 enthousiaste collega's

Roscom promotie
Roscompromotie 2
WERK blog roscom promotie teamleider vacature
Roscom promotie 2

Volop ontwikkelingsmogelijkheden