Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkgevers

Wij vinden uw vaste en tijdelijke collega’s 

Het vinden van nieuwe talentvolle collega’s kan uitdagend zijn in de huidige markt. Ontdek hoe wij bijdragen aan het versterken van uw team en u ontzorgen op HR-gebied. Werkis / verder met werk is arbeidsmarktspecialist in Midden- en Noord-Nederland. Met 11 vestigingen ontzorgen wij onze klanten als specialist in arbeidsbemiddeling. 

Werkis 3
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Dunlop
Van Delft logo
Abbott logo
ASIA
Brink
Brink logo 700x292
Dunlop
Van Delft logo
Abbott logo
ASIA
Brink
Brink logo 700x292

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ervaringen van onze klanten

BRINK vacatures werkis pand
Brink

"Wij zijn in contact gekomen met Werkis op aanraden van een collega die positieve ervaringen had vanuit een vorige werkgever. Ik ervaar sinds dag één de samenwerking met Werkis als zeer prettig en warm, van de eerste keer kennismaken tot de samenwerking op dit moment. Er is sprake van oprechte interesse in elkaar en vertrouwen is de basis. Werkis onderscheidt zich van andere partijen door een bovengemiddelde betrokkenheid. In het verleden hebben wij door een toenemende vraag enorm op moeten schalen, binnen een aantal weken hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen met Werkis. Kortom, we zijn zeer tevreden met de samenwerking."

Tom Oosterman

Head of Human Resources

Werkis_Connexxion

“Door krapte op de arbeidsmarkt is het altijd goed om ook uitzendbureaus in te schakelen die weten wat wij willen en zoeken. Dat voelt Werkis heel goed aan. Doordat de lijnen kort zijn en wij daardoor goed kunnen overleggen, is de samenwerking met Werkis erg prettig. Werkis is actief in het zoeken naar geschikt personeel en overlegt de mogelijkheden met ons. Werkis maakt het persoonlijk voor zowel de kandidaat als voor ons als werkgever, waardoor er zelden een mismatch plaatsvindt. Medewerkers die via Werkis bij ons werken, blijven vaak lange tijd. Dat zorgt voor stabiliteit op de afdeling en betrokken medewerkers!”

Gert Holtvlüwer

Manager KCC (Klant Contact Center)

Bedrocan

“Werkis schakelt snel op de werkvloer en doet er alles aan om lege plekken zo snel mogelijk op te vullen. Werkis onderscheidt zich met de kennis en het respect voor het bedrijf. Het contact met onze vaste consulenten voelt als het contact dat je hebt met een goede collega. Zij weten wat wij nodig hebben en wat onze wensen zijn.”

Ilse Andringa

Teamleider productie

Roscom promotie

"Werkis is een prettige partner die goed meedenkt, initiatief neemt en voor ons klaar staat!"

Niels Meulman

HR- manager en adviseur

REUKEMA front
Reukema blauw

“Enorm snel schakelen en inzien hoe urgent de klantvraag is. Werkis onderscheidt zich in het persoonlijk contact. Zowel in periodes dat we meer en minder inleen hebben. Er wordt continu meegedacht. Werkis is open en eerlijk, met oog voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen van de klant.”

Bob Luijendijk

Operationeel manager

ZB Frontline Valtra close mod
Zuidberg logo kleur

“De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. We werven zelf ook, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomt, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten."

Annelies Winters

HR adviseur

Markus spiske d Wa RJ3 W Bn Gs unsplash
Ienieminie logo voor op een brief

"Goed contact en snelle service wat betreft nieuwe medewerkers. Werkis denkt mee met de organisatie en vindt het ook belangrijk om mee te draaien met het bedrijf."

Gaby Holtland

Directeur

Scott blake x ghf9 Ljr Vg unsplash
Logo groothuis bouwgroep

“Afgelopen periode hebben we op de verschillende afdelingen moeten schakelen op het gebied van personeel. Werkis heeft zich daarin flexibel opgesteld, heeft meegedacht waar nodig en altijd met begrip en respect gehandeld. Werkis heeft zich onderscheiden door haar flexibiliteit, daadkracht en heeft ons ondersteund en ontzorgd in onze vraagstukken en uitdagingen!''

Jenina Altena

HR medewerker

About Schuine lijnen in de achtergrond

Onze werkwijze

We werken graag persoonlijk en betrokken samen en komen daarom graag bij u langs om de behoefte te bespreken. Op die manier krijgen we beter inzicht in u en uw organisatie, zodat we nog efficiënter en succesvoller de best passende kandidaat(en) kunnen werven. Bekijk hieronder onze vestigingen en neem contact met ons op voor een afspraak. 

Wat onze kandidaten
zeggen over Werkis

Google logo

8.6

Testimonial image1

Maarten Roetman
International Field Service Engineer

“Werk is voor mij mezelf ontwikkelen, doelen opstellen en uitdaging. Daarnaast vind ik gezelligheid op het werk ook belangrijk. Werkis heeft ervoor gezorgd dat ik werk heb gevonden dat bij mij past. Werkis neemt de tijd met je en denkt met je mee.”

Testimonial image2

Nexhat Deda
Ausnutria

“Werk is voor mij belangrijk, omdat het mijn passie is. Ik heb hiervoor gestudeerd en ik maak plezier. Dat maakt werken makkelijk en leuk! Ik ben Werkis nog steeds dankbaar. Werkis heeft me veel geholpen en beloofde me een baan dat bij mij past. Mensen beloven veel, maar Werkis heeft het waargemaakt.”

Werkis Mario Hollander

Mario Hollander

"Ik ga sinds jaren weer met plezier naar mijn werk en heb echt het idee dat ik een steentje bijdraag."

Werkis Zied Abdelkhalek

Zied Abdelkhalek

"Dankzij Werkis heb ik een werkgever gevonden die mijn inzet waardeert" 

Testimonials Women unkown

Donna & Dinna

‘’Werkis heeft ons een kans geboden om onszelf te ontwikkelen en de Nederlandse taal te leren. Wij hebben vanaf dag één het vertrouwen en de oprechte interesse gevoeld in het contact met Werkis."

Werkis Kasim Hussein

Kasim Hussein

"Sinds ik in contact kwam met Werkis, heb ik nooit meer zonder werk gezeten. Nu heb ik zelfs een vast contract waar ik heel trots op ben!"

About 1 Schuine lijnen in de achtergrond

Over Werkis

Bij Werkis geloven wij dat ieder mens het verdient om werk te doen wat bij hen past. Samen met ruim 70 collega's werken we iedere dag aan deze missie en streven we hierbij naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en flexcollega`s. Onze Werkis collega's zijn intrinsiek gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en werken iedere dag aan hun persoonlijke ontwikkeling en ambities

Ons doel is dat uw medewerker zich gezien voelt, zich kan blijven ontwikkelen en het werk kan doen waarin hij het beste tot zijn recht komt. Zo haalt u het optimale uit uw medewerkers en biedt u hen wat ze verdienen: werk dat bij hen past.

Merel 9592

Wij helpen u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact opnemen