Logo van Werkis
0
Inschrijven
Heftruckchauffeur
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Woodvision

Werken bij Woodvision

Woodvision is een specialist in het ontwikkelen en produceren van tuinhoutproducten.

Bekijk vacatures

Over Woodvision

Woodvision is een specialist in het ontwikkelen en produceren van tuinhoutproducten. Met hun passie voor hout creëren zij bij Woodvision kwalitatief hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat iedereen van het buitenleven kan genieten.

Woodvision groeit, en daarom zijn we hard op zoek naar versterking. Deel jij deze passie voor hout en steek je graag de handen uit de mouwen? Kom dan werken in een fijn team van collega’s, binnen een bedrijf met een open cultuur waar duurzaamheid en verantwoordelijkheid vooropstaan. Bekijk hieronder alle huidige vacatures of stuur ons een open sollicitatie!

Spijkstaalchauffeu
Medewerker tuinhout Schuine lijnen in de achtergrond

Ervaringen van collega's

Werkis Mario Hollander

Mario Hollander

"Ik ga sinds jaren weer met plezier naar mijn werk en heb echt het idee dat ik een steentje bijdraag."

Werkis Jaap Glastra

Jaap Glastra

''Met trots werk ik al 6 jaar bij Woodvision, begonnen als orderpicker en nu als meewerkend voorman. De werksfeer is hier heel goed en er zijn vaak mooie doorgroeimogelijkheden. Binnen de organisatie heerst een eerlijke en behulpzame cultuur. Dagelijks zorg ik samen met mijn team voor de kwaliteit van de inkomende goederen, zodat onze klanten goede producten krijgen en tevreden zijn.''

Testimonials Men Unkown

Jacky Hollander

''Na mijn horeca-ervaring vond ik hier de ideale plek om met mijn handen te werken en mensen te helpen met prachtige producten voor in hun tuin. De informele sfeer en collega's zorgen voor een gezellige organisatie waarin iedereen elkaar graag helpt.''

Testimonials women Unkown

Esmee Woudstra

"Tijdens het begin van de corona was het enorm moeilijk om werk te zoeken. Gelukkig heeft Werkis mij hierin geholpen en ben ik nu al bijna een jaar werkzaam bij Woodvision! Ze hebben gekeken wat er bij mij zou passen qua werkomgeving, en dit hebben ze erg goed gedaan. Dankzij werkis zit ik nu helemaal op mijn plekje."

Een impressie van het bedrijf

Hout

ca. 6.500 tuinhoutproducten

Heftruckje
Vrachtwagen
Orderpicker

Opslagterrein van 70.000 m2

Spijkstaalchauffeu