Logo van Werkis
0
Inschrijven
Poolmanagement

Poolmanagement

Heeft u te maken met een sterk wisselende capaciteitsvraag? Dan is Poolmanagement de ideale oplossing om flexibel in te spelen op deze behoeften. 

Werkis 3
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond

Wij vinden uw 
nieuwe collega's

Heeft u een onderneming met seizoensgebonden activiteiten of ervaart u aanzienlijke schommelingen in de vraag naar arbeidskrachten? Met onze poolmanagementdienst zorgen we ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid gemotiveerde en goed ingewerkte flexibele medewerkers hebt om aan de vraag te voldoen. Dankzij een nauwkeurige voorspelling creëren we een flexibele pool die zich aanpast aan uw specifieke behoeften. 

Dit kunt u verwachten

  • Eenvoudig op- en afschalen van aantal medewerkers;
  • Wij doen het wervingsproces;
  • Wij regelen de werkgeversverplichtingen;
  • Beperkt werkgeversrisico;
Merel 9592 Schuine lijnen in de achtergrond

Het Werkis netwerk

Met 11 strategisch gelegen locaties door Midden- en Noord-Nederland hebben wij een sterke regionale dekking. Dit stelt ons in staat om samen te werken en efficiënt in te spelen op de vraag naar personeel in deze gebieden. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om snel personeel beschikbaar te stellen, maar het biedt ook lokale kennis voor een hoogwaardige dienstverlening.

Dichtbij onze klanten, met kennis van de lokale- en regionale arbeidsmarkt, maakt dat Werkis kan bijdragen aan de ontwikkeling van organisaties in deze regio's.

Ervaringen van onze klanten

BRINK vacatures werkis pand
Brink

"Wij zijn in contact gekomen met Werkis op aanraden van een collega die positieve ervaringen had vanuit een vorige werkgever. Ik ervaar sinds dag één de samenwerking met Werkis als zeer prettig en warm, van de eerste keer kennismaken tot de samenwerking op dit moment. Er is sprake van oprechte interesse in elkaar en vertrouwen is de basis. Werkis onderscheidt zich van andere partijen door een bovengemiddelde betrokkenheid. In het verleden hebben wij door een toenemende vraag enorm op moeten schalen, binnen een aantal weken hebben wij dit voor elkaar kunnen krijgen met Werkis. Kortom, we zijn zeer tevreden met de samenwerking."

Tom Oosterman

Head of Human Resources

Bedrocan

“Werkis schakelt snel op de werkvloer en doet er alles aan om lege plekken zo snel mogelijk op te vullen. Werkis onderscheidt zich met de kennis en het respect voor het bedrijf. Het contact met onze vaste consulenten voelt als het contact dat je hebt met een goede collega. Zij weten wat wij nodig hebben en wat onze wensen zijn.”

Ilse Andringa

Teamleider productie

Roscom promotie

"Werkis is een prettige partner die goed meedenkt, initiatief neemt en voor ons klaar staat!"

Niels Meulman

HR- manager en adviseur

REUKEMA front
Reukema blauw

“Enorm snel schakelen en inzien hoe urgent de klantvraag is. Werkis onderscheidt zich in het persoonlijk contact. Zowel in periodes dat we meer en minder inleen hebben. Er wordt continu meegedacht. Werkis is open en eerlijk, met oog voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen van de klant.”

Bob Luijendijk

Operationeel manager

ZB Frontline Valtra close mod
Zuidberg logo kleur

“De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. We werven zelf ook, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomt, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten."

Annelies Winters

HR adviseur

Markus spiske d Wa RJ3 W Bn Gs unsplash
Ienieminie logo voor op een brief

"Goed contact en snelle service wat betreft nieuwe medewerkers. Werkis denkt mee met de organisatie en vindt het ook belangrijk om mee te draaien met het bedrijf."

Gaby Holtland

Directeur

Scott blake x ghf9 Ljr Vg unsplash
Logo groothuis bouwgroep

“Afgelopen periode hebben we op de verschillende afdelingen moeten schakelen op het gebied van personeel. Werkis heeft zich daarin flexibel opgesteld, heeft meegedacht waar nodig en altijd met begrip en respect gehandeld. Werkis heeft zich onderscheiden door haar flexibiliteit, daadkracht en heeft ons ondersteund en ontzorgd in onze vraagstukken en uitdagingen!''

Jenina Altena

HR medewerker

Onze werkwijze

Werkis integreert cultuuranalyse met zachte criteria in het selectieproces. Naast harde criteria, zoals vaardigheden, beoordelen we specifiek op kernwaarden en cultuur, met aandacht voor zachte factoren zoals drijfveren en werkmentaliteit. Dit zorgt voor een optimale match tussen kandidaten en de identiteit van uw organisatie.

Wanneer is dit interessant?

  • Voor bedrijven met een schommelende capaciteitsvraag

Hoe gaat
Poolmanagement
in zijn werk?

1

Heeft u te maken met een sterk wisselende capaciteitsvraag? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of met Stefan Gunnink.

2

We plannen een gesprek om uw specifieke personeelsbehoeften te begrijpen. Dit gesprek kan plaatsvinden via de telefoon of persoonlijk bij u op locatie, afhankelijk van wat voor u het handigst is.

3

Tijdens een verdiepend gesprek maken we kennis met de strategie, doelstellingen en normen en waarden van uw organisatie. We achterhalen de vraag achter de vraag en geven advies over de vervolgacties. Daarna brengen we in kaart op welke momenten u verwacht te moeten op- en afschalen.

4

We stellen een plan van aanpak op waarin rekening is gehouden met uw wensen en behoeften en bespreken deze met u.

5

Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd bent op het gebied van plannen en het selecteren van de juiste medewerkers. U bent verzekerd van uw productiviteit door de inzet van de pool op de juiste momenten. Wij handelen proactief en informeren u over de beschikbaarheid van onze pool medewerkers.

Werkis Stefan Gunnink

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Onze collega Stefan Gunnink helpt u graag verder. Neem gerust contact met hem op of een van onze vestigingen.

Contact

Onze andere diensten