Logo van Werkis
0
Inschrijven
20190212 Brink 1814101
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Brink logo 700x292
Brink towing systems...

Werken bij Brink Towing Systems B.V.

Brink Towing Systems B.V. ontwikkelt en produceert trekhaken in nauwe samenwerking met de meest grote autofabrikanten in Europa.

Bekijk vacatures

Over Brink Towing Systems B.V.

Brink Towing Systems B.V. ontwikkelt en produceert trekhaken in nauwe samenwerking met de meeste grote autofabrikanten in Europa. Met circa 500 enthousiaste medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen, maken zij dagelijks trekhaken van begin tot eind. De hechte teams en de fijne werksfeer zorgen ervoor dat medewerkers zich snel thuis voelen. Er wordt gestreefd naar een vaste aanstelling.

Brink Towing Systems B.V. is gevestigd in Staphorst. Als wereldwijd marktleider in de productie van trekhaken voeren zij alle bewerkingsprocessen van een trekhaak zelfstandig uit. 

Productielijn 006
Productie ball 2 Schuine lijnen in de achtergrond

Ervaringen van collega's

20190212 Brink 1814101

Haaije

Bij Brink Towing Systems heb ik een leuke en afwisselende baan. Het inwerktraject heb ik heel positief ervaren. Er is mij duidelijk verteld wat ik moest doen. Toen dit goed ging, lieten ze mij steeds zelfstandiger werken. Tussendoor wordt er af en toe gecontroleerd en dit vind ik fijn. Er is goede begeleiding en de arbeidsomstandigheden zijn goed. De sfeer bij Brink Towing Systems is goed. En het contact met de collega’s is leuk. Al met al heb ik een heel goed gevoel bij Brink Towing Systems.

CNC ball

Danny

Ik werk sinds een paar maanden bij Brink Towing Systems en ik vind het werk heel erg leuk. Ik ben technisch aan het werk als assemblage medewerker. Met een aantal collega's maken we een deel van de elektrische trekhaak. Er zijn meerdere stations waardoor ik veel afwisseling in mijn werk heb.Door collega's werd ik ingewerkt. Zij werkten hier al langere tijd. De sfeer op mijn afdeling is goed.

Een impressie van het bedrijf

Productielijn 011
Intern transport
CNC ball

Circa 500 enthousiaste medewerkers

20190212 Brink 163149
Productielijn 006

Marktleider in de productie van trekhaken