Logo van Werkis
0
Inschrijven
Over ons

Welkom bij Werkis

Sinds onze oprichting in 2008 heeft Werkis / verder met werk zich ontwikkeld tot een toonaangevend arbeidsintermediair, gedreven door de overtuiging dat iedereen het verdient om passend werk te doen. We onderscheiden ons door onze overtuiging dat we ons werk oprecht goed willen doen. We hebben een principiële basishouding en zetten alles in om hierin voor jou het verschil te maken. 

Werkis 2
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond

Werkis in cijfers

11

Vestigingen

9,2

Beoordeling Great Place to Work

2008

Oprichting

8.6

Beoordeling door kandidaten

Textblock image Schuine lijnen in de achtergrond

We nemen de tijd voor je

Samen gaan we op zoek naar de perfecte baan. Wij nemen de tijd voor je: een kopje koffie staat altijd klaar, we voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd. Vanuit een samenwerkende houding denken we mee en geven we advies. Het maken van afspraken betekent dat deze worden nagekomen. We staan dus voor wat we zeggen. We zijn gedreven en handelen proactief. We zijn procesgericht en zien resultaat als goed gevolg hiervan. 

3.000+ kandidaten
die je voor gingen

Google logo

8.6

Testimonial image1

Maarten Roetman
International Field Service Engineer

“Werk is voor mij mezelf ontwikkelen, doelen opstellen en uitdaging. Daarnaast vind ik gezelligheid op het werk ook belangrijk. Werkis heeft ervoor gezorgd dat ik werk heb gevonden dat bij mij past. Werkis neemt de tijd met je en denkt met je mee.”

Testimonial image2

Nexhat Deda
Ausnutria

“Werk is voor mij belangrijk, omdat het mijn passie is. Ik heb hiervoor gestudeerd en ik maak plezier. Dat maakt werken makkelijk en leuk! Ik ben Werkis nog steeds dankbaar. Werkis heeft me veel geholpen en beloofde me een baan dat bij mij past. Mensen beloven veel, maar Werkis heeft het waargemaakt.”

Werkis Zied Abdelkhalek

Zied Abdelkhalek

"Dankzij Werkis heb ik een werkgever gevonden die mijn inzet waardeert" 

Werkis Ronald van Bruggen

Ronald van Bruggen

“Naast dat ik nu een leuke baan heb gevonden dat bij me past, heeft het me ook veel gebracht over hoe ik zelf in elkaar zit. Ik kom ontspannen thuis, dan heb ik een mooi dagje gehad. Dat komt omdat je iets doet waar je je ei in kwijt kunt, iets wat je écht leuk vindt.”

Werkis Mario Hollander

Mario Hollander

"Ik ga sinds jaren weer met plezier naar mijn werk en heb echt het idee dat ik een steentje bijdraag."

Werkis Marcel Vaas

Marcel Vaas

‘’Werkis heeft de tijd voor mij genomen, gekeken naar mijn perspectief en ontwikkeling. Er was vertrouwen in mij, dit deed mij goed. Ook toen ik al was overgenomen bleven ze betrokken. Nu ben ik zelfs contactpersoon vanuit Lineage, hoe leuk is dat?!’’

Werkis Brigitte Elmont

Brigitte Elmont

"Doordat mijn huidige manager en mijn geweldige contactpersoon Robin in mij geloven, ben ik weer in mijzelfgaan geloven."

Werkis Kasim Hussein

Kasim Hussein

"Sinds ik in contact kwam met Werkis, heb ik nooit meer zonder werk gezeten. Nu heb ik zelfs een vast contract waar ik heel trots op ben!"

Werkis Heidy Pieper Voith

Heidy Pieper

“Werk betekent voor mij dat ik financieel onafhankelijk ben. Dat ik plezier heb in het werk wat ik doe en fijne collega’s en werkgever. Door Werkis heb ik een passende baan bij een bedrijf dat goed bij me past. Daarnaast heeft Werkis mij de mogelijkheid geboden om door middel van een opleiding door te groeien binnen het bedrijf”

Testimonials Women unkown

Donna & Dinna

‘’Werkis heeft ons een kans geboden om onszelf te ontwikkelen en de Nederlandse taal te leren. Wij hebben vanaf dag één het vertrouwen en de oprechte interesse gevoeld in het contact met Werkis."

Cindy Schuine lijnen in de achtergrond

Het Werkis netwerk

We hebben een uitgebreid netwerk aan werkgevers. Werkgevers in verschillende branches en met elk hun eigen cultuur. Dit netwerk aan opdrachtgevers zorgt voor structureel 1.200+ vacatures. 

Met 11 strategisch gelegen locaties door Midden- en Noord-Nederland hebben wij een sterke regionale dekking. Dit stelt ons in staat om samen te werken en efficiënt in te kunnen spelen op de regionale markt. Dichtbij onze klanten en kandidaten, met kennis van de lokale- en regionale arbeidsmarkt, maakt dat Werkis kan bijdragen aan de ontwikkeling van kandidaten en organisaties in deze regio's.