Blog overzicht

Werken bij Werkis blog

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Werkis te werken? Of ben je op zoek naar carrièretips? In deze blog lees je erover.

Werkis werken bij Emiel

Verder met / Junior Recruiter en stagiair Emiel: "Werkis biedt genoeg kansen om je door te ontwikkelen"

04-04-2023

In Verder met / gaan we maandelijks de diepte in met onze collega’s, vragen we naar de hoogtepunten uit hun loopbaan binnen Werkis en delen we hoe het is om onderdeel te zijn van deze ambitieuze en mensgerichte organisatie. Deze maand gaan we in gesprek met Emiel Kamerman, Junior Recruiter en stagiair bij Werkis Kampen. Hij neemt ons mee in zijn carrière bij Werkis en de ontwikkelingen die hij hier doorgemaakt heeft.

Lees het hele artikel

Vrijmibo

De vrijdag middag is gegarandeerd gezellig!

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn bij ons geen uitzondering!

Verder met Robin Slaman

Verder met / Vestigingsmanager Robin: "Voor mij was dit een logische vervolgstap"

02-03-2023

In Verder met / spreken we iedere maand een werknemer van Werkis. De werknemers nemen ons mee met hun ambities en delen waardevolle tips voor mensen die op zoek zijn naar werk. De in Zaandam wonende Robin Slaman, die sinds deze maand als vestigingsmanager werkt voor de vestiging Almere, neemt ons mee in haar loopbaan bij Werkis.

Lees het hele artikel

Image004

Verder met / Accountmanager Maxime: "Betrokken werkgever"

31-01-2023

In Verder met / staan de hardwerkende gezichten achter Werkis centraal. Maandelijks gaan we met onze collega’s in gesprek, achterhalen we de kernwaarden binnen de organisatie en delen we onvergetelijke (werk)ervaringen. Maxime Siebelink, Accountmanager voor vestiging Lelystad, vertelt ons over de oprechte betrokkenheid binnen de organisatie en de unieke samenwerking tussen de collega’s van verschillende vestigingen.

Lees het hele artikel

thumbnail video

Onze bedrijfscultuur samengevat. ‘Your career starts here!’

Onze bedrijfscultuur samengevat. ‘Your career starts here!’

Verder met Merel Roetert Steenbruggen bewerkt

Verder met / Vestigingsmanager Merel Roetert Steenbruggen: “Werken bij Werkis is de leerschool die ik iedereen kan aanraden”

20-12-2022

In Verder met / gaan we de diepte in met onze collega’s, vragen we naar de hoogtepunten uit hun loopbaan binnen Werkis en delen we hoe het is om onderdeel te zijn van deze mensgerichte organisatie. In gesprek met Merel Roetert Steenbruggen, vestigingsmanager van Werkis Zwolle en Meppel, duiken we in de ontwikkeling die ze de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Lees het hele artikel

Werkis Personeelsfeestje

Toffe personeelsfeestjes - ben jij er ook bij?

Werkis Great Place to work

Werkis is een Great Place To Work!

Verder met Tim Rook

Verder met / Junior Recruiter Tim Rook: “Dat is de kenmerkende visie op ontwikkeling die bij Werkis heerst”

15-11-2022

In Verder met / gaan we in gesprek met collega’s en nemen we een kijkje achter de schermen bij de gezichten van Werkis, vragen we naar de meest memorabele ervaringen en delen we de beste tips voor de werkzoekende. En aan Tim Rook, Junior Recruiter voor vestiging Emmeloord, de eer om af te trappen!

Lees het hele artikel