Werkis Logo

Samenwerking Werkis en PEC Zwolle verlengd

Laatste update: 30 augustus 2018
Door: Elise Kamp

Na een succesvolle samenwerking hebben Werkis / verder met werk en PEC Zwolle een overeenstemming bereikt over de verlenging en uitbreiding van de samenwerking tot 2023. Met het nieuwe partnership wordt PEC Zwolle Werkt, een gezamenlijk initiatief van PEC Zwolle en Werkis, verder uitgebouwd en wordt Werkis als business partner ‘partner in werk’ van PEC Zwolle.

Gerben Post, algemeen directeur, en Erwin Ketel, commercieel directeur van Werkis, zijn erg tevreden met deze voortzetting: “Wij zijn een intermediair van arbeid. Hiermee bedoelen we dat we de beste mensen vinden bij de mooiste banen. Wij beschikken met meerdere vestigingen in de regio over een breed netwerk, waardoor we veel vacatures kunnen aanbieden. Klanttevredenheid is ons doel. We zijn dan ook geïnteresseerd in zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden en kijken kritisch naar onszelf. Door de verlengde samenwerking met PEC Zwolle kunnen we nóg meer mensen aan een nieuwe baan helpen. Met de hernieuwde overeenkomst kunnen onder meer de supporters en sponsoren van de club ook de komende jaren bij PEC Zwolle Werkt terecht."

Succesvolle samenwerking

Ook voorzitter Adriaan Visser en vertrekkend commercieel directeur Joost Broerse zijn enthousiast: “Zes jaar geleden zijn we gestart met PEC Zwolle Werkt. Inmiddels is dat een gevestigde naam in Zwolle en omgeving en de komende jaren willen we dat verder gaan uitbouwen. Een verlenging van vijf jaar is fantastisch en het bewijs van een succesvolle samenwerking de afgelopen jaren. We willen doorgroeien op meerdere vlakken, waaronder de ontwikkeling van de eSports Academy in combinatie met talentonwikkeling. We kijken uit naar een succesvol vervolg van onze samenwerking waarin we de komende jaren nóg meer mensen aan werk helpen.”

Toekomst met vertrouwen

Gerben Post, algemeen directeur, en Erwin Ketel, commercieel directeur van Werkis: “We zijn tevreden met de samenwerking en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. PEC Zwolle is een ambitieuze club en dit past bij ons. Kijken naar wat beter kan, met als doel klanttevredenheid. Als ‘partner in werk’ van PEC Zwolle werken we samen aan de verdere groei van Werkis en haar labels, daarnaast investeren we als partner van de eSports Academy in de ontwikkeling van mensen; een belangrijke pijler binnen Werkis.”

Samenwerking_Werkis_PEC_Zwolle_verlengd.png#asset:87769

Op de foto v.l.n.r. Edwin Peterman (aankomend commercieel directeur PEC Zwolle), Adriaan Visser (voorzitter PEC Zwolle), Gerben Post (algemeen directeur Werkis), Erwin Ketel (commercieel directeur Werkis), Michael Wolf (accountmanager PEC Zwolle) en Jurian Meijntjes (hoofd verkoop PEC Zwolle).

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.