Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk opent nieuwe vestiging in Hoogeveen

16 jan. 2024

Nick

Werkis versterkt haar vestigingennetwerk en breidt uit met de opening van een nieuwe locatie in Hoogeveen. Vanuit de overtuiging dat we ons werk oprecht goed willen doen, stelt deze uitbreiding Werkis nog beter in staat invulling te geven aan de missie: 'Ieder mens verdient het om passend werk te doen.

Met de opening van de nieuwe vestiging aan de A.G. Bellstraat 39B in Hoogeveen legt Werkis een sterke verbinding met omliggende vestigingen zoals Meppel, Zwolle en Genemuiden. Met de uitbreiding van vestiging Hoogeveen heeft Werkis 10 vestigingen in midden- en noord Nederland, waar mensen ondersteunt worden bij het vinden van werk en hun persoonlijke ontwikkeling. De keuze voor Hoogeveen als nieuwe locatie was een logische stap, gezien de bedrijvigheid in Hoogeveen en de bredere regio. Bovendien vervult de vestiging in Hoogeveen een versterkende rol in de samenwerking met bestaande vestigingen. Door deze synergie van het vestigingennetwerk is Werkis nog beter in staat om zowel kandidaat- als klanttevredenheid te waarborgen. Rick Janssen, Vestigingsmanager van Hoogeveen, benadrukt het belang van deze samenwerkingen en kijkt uit naar duurzame kandidaat en klantrelaties in Hoogeveen en omstreken. Onze missie blijft onveranderd: 'ieder mens verdient het om passend werk te doen’’.

Verder met werk

Werkis is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en is na oprichting in 2008 uitgegroeid tot een erkende intermediair van arbeid. Naast uitzenden biedt Werkis de diensten detacheren, uitzenden, poolmanagement, leerwerktrajecten, werving en selectie en inhouse services aan. Met de komst van de nieuwe vestiging is Werkis actief op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk snel jouw mogelijkheden én geef jouw ambities vorm bij Werkis / verder met werk!

Benieuwd naar de nieuwe locatie in Hoogeveen? Kom gerust langs voor een kop koffie! ☕

BP 04423
Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp