Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis zet samen met...

Werkis zet samen met Dunlop Protective Footwear ‘’de makers en doeners’’ in hun kracht

31 mei 2023

Nick

Dunlop is ’s werelds grootste fabrikant van veiligheidslaarzen. In meer dan 75 landen over de hele wereld levert Dunlop comfortabel en beschermende veiligheidslaarzen voor mensen die werkzaam zijn in de agrarische sector, de visserij, de voedselverwerkende industrie, de bouwsector of de olie-, gas en mijnbouw. Op de locatie in Raalte worden de nieuwe laarzen ontwikkeld en geproduceerd. Dagelijks worden er door een team van enthousiaste medewerkers 4500 laarzen geproduceerd.

Sinds 2020 zijn Dunlop en Werkis intensiever gaan samenwerken. Afgelopen week is het vertrouwen in de samenwerking tussen Dunlop en Werkis uitgesproken aan de hand van de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Werkis is vanuit de rol van hofleverancier verantwoordelijk voor de werving, selectie en het binden van de enthousiaste medewerkers voor Dunlop. Met veel vertrouwen kijkt Werkis uit naar de intensivering van de samenwerking.

De samenwerking tussen Dunlop en Werkis heeft geleid tot mooie loopbaanmogelijkheden voor (aankomende) medewerkers in de regio Raalte. Werkis geeft medewerkers de kans om aan het werk te gaan bij Dunlop en tegelijkertijd een intern trainingsprogramma af te ronden. Daarnaast geeft Dunlop alle volledig vakbekwame uitzendkrachten de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen.

Kortom, de persoonlijke en professionele groei voorop in een (tijdelijke) baan. Dit is niet alleen nodig om ervoor te zorgen dat er een hoogkwalitatief product wordt gemaakt, maar ook dat iedereen met een glimlach en passie elke dag stevig in de schoenen staat.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp