Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk en Abbott Nutrition slaan de handen ineen voor een samenwerking

30 aug. 2023

Nick

Zwolle – Abbott Nutrition en Werkis / verder met werk slaan handen ineen. Met de nieuwe samenwerking is Werkis / verder met Werk medeverantwoordelijk voor de invulling van de (flexibele) personeelsbehoefte van Abbott Nutrition.

Abbott Nutrition creëert levensveranderende technologieën en is sterk gefocust op het leveren van de juiste zorg voor iedereen die dat nodig heeft, in elke fase van het leven. Wil jij hier ook onderdeel van zijn en een bijdrage leveren aan de samenleving?

Abbott Nutrition Zwolle levert voedingsproducten voor mensen van alle leeftijden. Deze producten helpen kinderen groeien en ondersteunen de unieke voedingsbehoeften van mensen met een chronische ziekte. De fabriek van Abbott Nutrition in Zwolle produceert een aantal van deze vertrouwde voedingsproducten voor kinderen en volwassenen, waaronder PediaSure, Isomil en Ensure.

De alsmaar groeiende vraag naar hoogwaardige producten van Abbott Nutrition en de toenemende automatisering binnen de productieomgeving van Abbott Nutrition vragen om enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die ervaring hebben met procestechniek of dit graag willen leren. Werkis / verder met werk ondersteunt Abbott Nutrition in het wervings-, selectie- en onboardingstraject van (flexibel) personeel.

Met het aangaan van de samenwerking spreken Abbott Nutrition en Werkis / verder met werk het vertrouwen in elkaar uit voor de komende jaren. Op een intensieve wijze wordt er gewerkt aan een optimaal (flexibel)personeelsbestand en een verdere invulling op het gebied van employer branding.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Abbott Nutrition in Zwolle? Bekijk de vacatures bij Abbott Nutrition.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp