Logo van Werkis
0
Inschrijven
Verder met vestiging...

Verder met / Vestigingsmanager Robin: "Voor mij was dit een logische vervolgstap"

02 mrt. 2023

Edwin Maas

In Verder met / spreken we iedere maand een werknemer van Werkis. De werknemers nemen ons mee met hun ambities en delen waardevolle tips voor mensen die op zoek zijn naar werk. De in Zaandam wonende Robin Slaman, die sinds deze maand als vestigingsmanager werkt voor de vestiging Almere, neemt ons mee in haar loopbaan bij Werkis.

In Verder met / spreken we iedere maand een werknemer van Werkis. De werknemers nemen ons mee met hun ambities en delen waardevolle tips voor mensen die op zoek zijn naar werk. De in Zaandam wonende Robin Slaman, die sinds deze maand als vestigingsmanager werkt voor de vestiging Almere, neemt ons mee in haar loopbaan bij Werkis.

Robin startte na het afronden van haar studie als accountmanager bij Werkis Almere, waar ze zonder ervaring aan de slag ging. Robin vertelt: “Na het afronden van mijn Bachelor Business Administration wilde ik eerst werken om te kijken of ik nog een Master wilde doen. Zo ben ik als accountmanager gestart en inmiddels doorgegroeid tot vestigingsmanager.”

Werkis is de beste start voor je carrière

“Werkis is een super mooie start van mijn carrière!” vertelt Robin. Bij Werkis zijn er namelijk veel ontwikkelmogelijkheden, trainingen die je kan volgen en kijken ze direct naar jouw ambities. Ook de betrokkenheid en de leuke groep collega’s vallen Robin op. “Er werden op Valentijnsdag zelfs taartjes met hartjes uitgedeeld“ vertelt ze enthousiast. “Het zijn die kleine dingen waardoor je je gewaardeerd voelt.”

Ook vertelt Robin dat Werkis erg flexibel is en met je meedenkt: “Na het starten bij Werkis ben ik er ook nog een aantal maanden tussenuit geweest. Ik ging op reis naar onder andere Mexico, Costa Rica en Colombia. Daarna kon ik gewoon weer aan de slag bij Werkis. Ze denken heel erg met je mee en kijken naar alle mogelijkheden.”

Een van de hoogtepunten bij Werkis was voor Robin de Kick-off: “Tijdens de Kick-off van Werkis werden de resultaten van het afgelopen jaar besproken en werd er vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Alles was tot in de puntjes verzorgd.” Hierdoor voelde Robin het stukje waardering en betrokkenheid weer waar Werkis voor staat. “We zijn met alle werknemers van Werkis naar Papendrecht geweest en hebben daar verschillende activiteiten gedaan. De dag werd afgesloten met een etentje. Zulke uitjes worden vaker georganiseerd en zijn super gezellig! Op deze manier zie je de collega’s van andere vestigingen ook vaker.”

Van accountmanager doorgroeien naar vestigingsmanager

De voorgaande vestigingsmanager groeide door tot regiomanager. Hierdoor ontstond er een vacature voor de functie van vestigingsmanager in Almere. “Ik nam al veel taken over van de vorige vestigingsmanager. Toen zij regiomanager werd, ging het heel geleidelijk. Ik had anderhalf jaar geleden niet verwacht dat ik nu vestigingsmanager zou zijn, maar het was een logische stap.” aldus Robin. “Ik heb het heel erg naar mijn zin en ben blij dat ik bij Werkis terecht ben gekomen.”

Als vestigingsmanager bij Werkis is geen werkdag hetzelfde. Robin vertelt dat ze juist de afwisseling ontzettend leuk vindt: “Ik heb dagelijks contact met kandidaten en opdrachtgevers, maar ook ga ik regelmatig bij bedrijven langs en volg ik trainingen. Ik vind het fijn om mijn collega’s verder te helpen en dat er veel kennis wordt gedeeld binnen het team.”

Persoonlijke aandacht staat voorop

Voor Robin aan de slag ging bij Werkis als accountmanager, werkte ze als voedingsassistent naast haar studie: “Zelf werkte ik toen ik voedingsassistent was ook als flexwerker. Hierdoor heb ik ook de andere kant van het uitzendproces meegemaakt en kan ik me goed inleven in de werkzoekenden.”

Voor werkzoekenden heeft Robin nog een belangrijke tip: bereid je voor op een sollicitatie en geef aan wat je wilt en wat je ervaring is. "Het stukje persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk." zegt Robin. “Werkis nodigt kandidaten dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. Zo kunnen we zien of de persoon daadwerkelijk bij de desbetreffende functie past.”

Ligt jouw toekomst ook bij Werkis?

Ben je enthousiast geworden van de woorden van Robin en wil jij werken bij een werkgever waarbij waardering en doorgroei voorop staan? Zoek je een bijbaan naast je studie of ben je afgestudeerd en wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Kom dan werken bij Werkis! Met inmiddels acht verschillende vestigingen zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos! Bekijk direct onze openstaande vacatures.

Werkis is een erkende intermediair van arbeid. Bij Werkis vinden we dat elk mens het verdient om passend werk te doen. Daarom zetten we ons iedere dag in voor de tevredenheid van klanten en opdrachtgevers vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen.

Benieuwd naar de ervaringen van andere collega’s? Lees ook de blogs waarin we de ervaringen van Maxime en Tim delen.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp