Logo van Werkis
0
Inschrijven
Verder met dhymara l...

Verder met / Accountmanager Dhymara: "Dankzij Werkis ben ik in staat een goede balans te vinden tussen werk en topsport"

08 nov. 2023

Edwin Maas

In Verder met / richten we ons op de loopbaan van onze collega's. Deze keer nemen we een kijkje in de loopbaan van Dhymara Lacroes, accountmanager bij Werkis Almere.

Dhymara werkt sinds augustus 2022 bij Werkis Almere als accountmanager. Voor die tijd werkte ze bij PEC Zwolle Werkt, waar ze via een sollicitatie op een vacature als uitzendkracht terechtkwam, maar al snel kreeg ze de functie als junior recruiter aangeboden. Gedurende dat jaar bij PEC Zwolle Werkt speelde ze hockey op het op een na hoogste niveau in Almere.

Momenteel speelt ze in de hoofdklasse van hockey bij THC Hurley in Amsterdam, en ze benadrukt hoe haar vaste trainingsdagen doordeweeks een positieve impact hebben om haar werk bij Werkis goed te plannen. Ze vertelt: "We hebben een vast trainingschema doordeweeks, wat het plannen van mijn werk bij Werkis veel gemakkelijker maakt. Het stelt me in staat om de balans te vinden tussen mijn topsport en mijn carrière bij Werkis."

Het draait allemaal om goed luisteren en begrijpen

Dhymara wijst op de uitdagingen van haar rol en hoe ze zich heeft ontwikkeld van junior recruiter naar accountmanager: "In eerste instantie dacht ik dat de rol van accountmanager vooral commercieel zou zijn, maar al snel ontdekte ik dat het veel meer inhield. Het draait allemaal om goed luisteren en begrijpen wat zowel kandidaten als bedrijven nodig hebben. Ik volgde trainingen bij Kenneth Smith om de fijne kneepjes van het vak te leren, zoals het aantrekken van klanten in Almere en hoe je jezelf effectief aan bedrijven kunt presenteren."

Ik start de dag met hockeytraining

Dhymara vertelt over een werkdag die ze combineert met hockey: “Op dinsdag begin ik de dag met hockeytraining om 8 uur 's ochtends. Na de training keer ik terug naar huis voor de lunch en vervolg ik mijn dag bij Werkis. Daar begin ik vaak met administratieve werkzaamheden. Ik probeer op zulke halve werkdagen wel zoveel mogelijk op kantoor te zijn. Afspraken plan ik vaak op hele werkdagen.” Het leukst aan haar werk vindt ze de afwisseling. “Ik doe administratief werk, maar neem ook actief deel aan wervingsgesprekken, bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en canvassen.”

Over haar vrije tijd en de balans tussen haar sportieve en professionele leven merkt Dhymara op: "Om de maandag ben ik vrij, omdat ik om de week een dubbelweekend heb waarin ik twee keer een hockeywedstrijd speel. De wedstrijdschema’s zijn al bekend, dus kan ik mijn werk er goed op afstemmen. Gelukkig biedt Werkis flexibiliteit, en mijn vaste trainingsdagen maken het voor mijn collega's gemakkelijk om te weten wanneer ik er wel en niet ben. Ik heb nog genoeg vrije tijd naast werk en hockey en plan avondjes waarop ik even niets doe, gewoon tijd voor mezelf. Hoewel ik het lastig vind om stil te zitten, besef ik dat het af en toe nodig is om een vrije dag of avond voor mezelf in te plannen."

De band met collega's wordt steeds hechter

Dhymara ziet zichzelf nog wel een tijdje bij Werkis werken, omdat ze de combinatie van haar werk en hockey erg waardeert en voldoende uitdaging blijft vinden. “Ik heb leuke collega's en ga elke dag met plezier naar mijn werk. Iedere dag is anders en mijn planning is goed te doen voor de lange termijn. Ik ben blij met hoe het allemaal samenvalt."

Met enthousiasme raadt Dhymara Werkis aan: "Ik raad Werkis zeker aan vanwege het werk, de sfeer, bedrijfsuitjes en de aandacht voor de werknemers. De band met mijn collega's is hechter geworden door de tijd heen en dat maakt het werk alleen maar leuker."

Ben jij klaar voor jouw volgende carrièrestap bij Werkis?

Heb je altijd al willen werken bij een werkgever zoals Werkis? Is het jouw voornemen om in het nieuwe jaar je droombaan na te jagen? Bij Werkis zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde collega's. Met acht vestigingen zijn de mogelijkheden oneindig! Bekijk onze actuele vacatures hier.

Werkis is een toonaangevende arbeidsbemiddelaar die streeft naar het vinden van de perfecte match voor elke individu. Wij geloven dat iedereen het verdient om werk te doen dat bij hen past. Bij Werkis zetten we ons dagelijks in om de tevredenheid van zowel onze kandidaten als opdrachtgevers te waarborgen, omdat we simpelweg geloven in het leveren van kwaliteit.

Nieuwsgierig naar de loopbaan van andere collega’s? Lees dan ook de blogs van Robin en Emiel.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp