Logo van Werkis
0
Inschrijven
Verder met jelte vel...

Verder met / Senior Accountmanager Jelte: "Er zijn genoeg uitdagingen binnen Werkis"

06 dec. 2023

Edwin Maas

In Lemelerveld woont Jelte Veltmaat, Senior Accountmanager bij Werkis Zwolle. Hij is werkzaam bij Werkis Zwolle en heeft veel ambities binnen het bedrijf. In deze editie van Verder met / gaan we verder in op de loopbaan van Jelte. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder.

In Lemelerveld woont Jelte Veltmaat, Senior Accountmanager bij Werkis Zwolle. Hij is werkzaam bij Werkis Zwolle en heeft veel ambities binnen het bedrijf. In deze editie van Verder met / gaan we verder in op de loopbaan van Jelte. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder.

Verwachtingen overtroffen

In de zomer van 2021 begon Jelte als accountmanager bij PEC Zwolle Werkt na een stage vanuit zijn studie Sportkunde bij een andere club in betaald voetbal. Zijn pad leidde hem uiteindelijk van PEC Zwolle Werkt naar Werkis Zwolle waar hij momenteel werkt. “Ik ben begonnen als accountmanager en inmiddels een halfjaar werkzaam als senior accountmanager” aldus Jelte over zijn functie.

In zijn huidige functie bij Werkis, zijn de verwachtingen overtroffen. Zijn oorspronkelijke doel was terug te keren naar een functie in de wereld van Betaald Voetbal, maar nu draagt hij bij aan de groei van Werkis en zichzelf. Zijn werk heeft niet alleen bijgedragen aan het succes van Werkis, maar ook aan het creëren van meer opties voor zowel kandidaten als bedrijven.

Het juiste moment vinden geeft motivatie

Jelte is betrokken bij het relatiebeheer van klanten en kandidaten, waarbij hij niet alleen contact onderhoudt, maar ook zijn kennis deelt met collega's: “Ik vind het leuk om kennis over te brengen aan collega’s binnen Werkis”. Op commercieel vlak haalt hij eruit wat erin zit en heeft hij dagelijks contact met andere vestigingen van Werkis. De sfeer bij Werkis, gevuld met jonge mensen die streven naar zelfontwikkeling, spreekt hem aan.

Acquisitie is een essentieel onderdeel van zijn werk, waarbij hij op zoek gaat naar nieuwe bedrijven en hoopt op het juiste moment te bellen. “Ik geniet van mijn dynamische rol, met veel telefoontjes, contacten en het beantwoorden van vragen van kandidaten. Het zoeken naar nieuwe bedrijven is uitdagend, maar de voldoening van het juiste moment vinden geeft weer motivatie.”

Persoonlijke ontwikkeling

Naast zijn dagelijkse taken heeft Jelte ook geïnvesteerd in zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft recentelijk de cursus ‘Expert in Sales’ van Kenneth Smith afgerond en volgt nu de cursus ‘Authentiek Communiceren’.

“De kick-offs en de Werkis trip naar Chamonix zullen mij altijd bij blijven. Dit heeft de band met collega’s sterker gemaakt en maakt het werken bij Werkis nog leuker.” vertelt hij enthousiast. “Het is een hechte club waar je je kan blijven doorontwikkelen, of je je nou op functieniveau of als persoon wil doorontwikkelen. Bij Werkis kan het allemaal.”

Wees bereid uit je comfortzone te stappen

Ambitieus vertelt hij: “Ik zie nog veel uitdagingen binnen Werkis. Ik heb veel stappen gezet maar ik ben nog niet klaar met ontwikkelen.” Als hij terugdenkt aan zijn begin bij Werkis en waar hij nu staat merkt hij op dat hij veel volwassener is geworden “Fouten maken is voor mij geen belemmering, maar eerder een stimulans om verder te ontwikkelen en oplossingen te vinden.”

Ook kan hij Werkis aanraden bij anderen: “Werkis is een heel leuk bedrijf om voor te werken. Als je een passie voor zelfontwikkeling hebt en bereid bent uit je comfortzone te stappen is Werkis wellicht de volgende stap in jouw carrière.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Bij Werkis hebben we voortdurend nieuwe kansen. Neem hier een kijkje bij al onze openstaande vacatures. en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Benieuwd naar andere verhalen van medewerkers van Werkis? Lees meer over hun loopbaan en uitdagingen.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp