Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk is hofleverancier van personeel voor Brink Climate Systems

22 feb. 2022

Nick

Staphorst –  Brink Climate Systems heeft na een zorgvuldige procedure de keuze gemaakt om Werkis / verder met werk te selecteren als hofleverancier van het (flexibel) personeel. Een samenwerking waarbij er gezamenlijk wordt gewerkt als partners om de beide organisaties te ontwikkelen naar een nog hoger niveau.

In 2019 is de samenwerking tussen Brink Climate Systems en Werkis opgestart door de behoefte aan extra instroom van kwalitatief personeel. Sindsdien is de samenwerking structureel geïntensiveerd. Brink Climate Systems is een innovatieve en toonaangevende organisatie op het gebied van het creëren van een comfortabel en gezond klimaat in woningen, kantoren en bedrijfspanden. Om aan de toenemende vraag naar innovatieve klimaatoplossingen te kunnen blijven voldoen, is en blijft een kwalitatief hoogwaardig personeelsbestand vereist.

Door het verlengen van de samenwerking, spreken Brink Climate Systems en Werkis het vertrouwen naar elkaar uit voor de komende jaren. Op een intensieve wijze wordt er gewerkt aan een optimaal (flexibel)personeelsbestand en de verdere invulling op het gebied van employer branding. Werkis kent Brink Climate Systems als een organisatie die aandacht heeft voor haar medewerkers, staat voor kwaliteit en vasthoud aan het continue verbeteren van de processen en medewerkers. Dit komt overeen met de kernwaarden van Werkis.

Anton Hans, CEO Brink Climate Systems Group: ”In de afgelopen jaren heeft Werkis zich bewezen als innovatieve partner in het invullen van onze flexibele arbeidsschil. Werkis denkt mee, is op de werkvloer aanwezig en komt met passende en vernieuwende oplossingen. Ook schakelt Werkis snel als flexibiliteit door de hectiek geboden is. Wij merken dat zij een partij zijn die op eenzelfde wijze over werknemers en werkgeverschap denkt als Brink Climate Systems. Ook hebben zij ons op zeer prettige wijze met assessments geholpen. Wij verheugen ons op de intensivering van de samenwerking.”

Tom Oosterman, HR Manager Brink Climate Systems: ‘’Meer dan drie jaar geleden hebben we de eerste contacten gelegd en inmiddels tekenen wij trots de tweede partnerovereenkomst. Het is mooi om te zien hoe Werkis de afgelopen jaren bewezen heeft structureel invulling te kunnen geven aan onze wensen. Dit jaar gaan we nog intensiever samenwerken aan verschillende actuele thema’s om zo een stukje dichter bij onze droom te komen: Excellente lucht bereikbaar maken voor iedereen om zo het leven een stukje mooier te maken!’’

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brinkclimatesystems.nl en www.werkis.nl

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp