Logo van Werkis
0
Inschrijven
Brink climate system...

Brink Climate Systems kiest voor Werkis / verder met werk

20 mei 2020

Nick

Zwolle - Brink Climate Systems heeft na een zorgvuldige procedure Werkis / verder met werk gekozen als vaste leverancier voor haar personeel. Hiermee is de samenwerking voor twee jaar bekrachtigd. Brink Climate Systems is een innovatieve organisatie gericht op het creëren van een comfortabel en gezond klimaat in woningen, kantoren en bedrijfspanden. Door middel van de Lean ingerichte werkomgeving zorgt Brink Climate Systems ervoor dat internationaal huishoudens kunnen genieten van een perfect binnenklimaat.

Sinds 2018 is Werkis verbonden aan Brink Climate Systems in de rol van leverancier van (flexibel) personeel. Met het nieuwe partnership is de samenwerking geïntensiveerd en vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Werkis en Brink Climate Systems onderhouden een hechte samenwerking waarbij de bedrijfsculturen goed op elkaar aansluiten. Oprecht goed doen, een principiële basishouding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke elementen binnen de samenwerking.

Partnership voor de toekomst

“Ruim anderhalf jaar geleden zijn we als Brink Climate Systems in contact gekomen met Werkis en sindsdien zijn we erg tevreden met de samenwerking. Wederzijds vertrouwen en accuraat maatwerk hebben uiteindelijk geresulteerd in een partnership voor de toekomst. Doel is om de samenwerking nog beter op elkaar af te gaan stemmen en het verschil te maken. Samen de toekomst in! “Excellent people for excellent air”, aldus Tom Oosterman, Hoofd HR.

Vorige week dinsdag zijn onze collega’s Veerle Timmerman en Stefan Gunnink op bezoek geweest om het vervolg van de samenwerking feestelijk te vieren. Elke medewerker van Brink Climate Systems is verrast met een lekkere tompouce.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp