Logo van Werkis
0
Inschrijven
Nieuw jaar nieuwe ba...

Nieuw jaar, nieuwe baan?

27 dec. 2023

Edwin Maas

Nu het einde van 2023 nadert, is dit het perfecte moment om terug te blikken op je prestaties van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat 2024 voor je in petto heeft.

Nu het einde van 2023 nadert, is dit het perfecte moment om terug te blikken op je prestaties van het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat 2024 voor je in petto heeft. Misschien is dit ook wel hét moment om je carrière een nieuwe impuls te geven.

Reflectie en groei

Neem even de tijd om stil te staan bij je successen van het afgelopen jaar. Heb je bijzondere projecten afgerond? Ben je persoonlijk gegroeid? Schrijf deze hoogtepunten op en geef je cv een welverdiende update. Of je nu tevreden bent met je huidige baan of naar nieuwe uitdagingen zoekt, het is altijd goed om je prestaties in kaart te brengen.

LinkedIn: Je online visitekaartje

LinkedIn is meer dan alleen een platform voor zakelijke connecties. Het is de plek waar je je professionele hoogtepunten deelt en je netwerk uitbreidt. Als je nog niet bekend bent met de mogelijkheden, neem dan eens de tijd om de beste tips voor beginners te ontdekken. Een actief en goed onderhouden LinkedIn-profiel kan deuren openen naar nieuwe kansen, en het einde van het jaar is hét moment om deze een update te geven.

Durf uit je comfortzone te stappen

Het einde van het jaar is een goed moment om even stil te staan bij je huidige positie. Voel je nog voldoende uitdaging? Werk je op de automatische piloot? Als je merkt dat het tijd is voor vernieuwing, durf dan uit je comfortzone te stappen. Bepaal waar je naartoe wilt in het nieuwe jaar en zet stappen richting jouw doelen.

Omscholing en ontwikkeling

In een wereld die voortdurend verandert, is flexibiliteit een waardevolle eigenschap. Overweeg in het nieuwe jaar omscholing om je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Een opleiding, cursus of training kan je helpen om relevant te blijven en nieuwe kansen te ontdekken.

Klaar voor een nieuwe start

Als het nieuwe jaar aanbreekt en je voelt dat het tijd is voor een frisse start, staan de collega's van Werkis voor je klaar. Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of je gewoon benieuwd bent naar de opties, Werkis helpt je graag op weg. Neem vooral even contact op zodat we kunnen kijken naar de opties. Samen zetten we de eerste stappen naar een succesvol 2024!

Namens Werkis wensen we je een sprankelende jaarwisseling en een gezond en voorspoedig nieuw jaar. Laten we samen proosten op nieuwe kansen, uitdagingen en succesvolle carrièrestappen. Op naar een geweldig 2024!

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp