Logo van Werkis
0
Inschrijven
Goede voornemens zo ...

Goede voornemens? Zo duik je positief het nieuwe werkjaar in!

27 dec. 2022

Edwin Maas

3, 2, 1… happy new year! Nog een paar dagen en we zien het vuurwerk de lucht in schieten terwijl we met een oliebol in onze hand de buren een gelukkig nieuwjaar wensen. Wij maken ons op voor een 2023 waarin werkplezier en -geluk voorop staat. Ben jij klaar om ook in het nieuwe jaar het beste uit jezelf te halen? Wij gaan je daarbij helpen!

3, 2, 1… happy new year! Nog een paar dagen en we zien het vuurwerk de lucht in schieten terwijl we met een oliebol in onze hand de buren een gelukkig nieuwjaar wensen. Hoewel de decembermaand wordt overheerst door feestdagen, overvolle agenda’s en samenzijn, is dit ook het moment om stil te staan bij de prestaties van het afgelopen jaar. Wij hopen dat je kunt terugkijken op een succesvol jaar vol persoonlijke en professionele ontwikkeling. En waar we achterom kijken, blikken we ook vooruit naar de toekomst. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wij maken ons op voor een 2023 waarin werkplezier en -geluk voorop staat. Ben jij klaar om ook in het nieuwe jaar het beste uit jezelf te halen? Wij gaan je daarbij helpen!

Waar wil jij het komende jaar aan werken? Ambieer je een betere balans tussen werk en privé, ga je jouw uitstelgedrag aanpakken of wil je jouw gezondheid prioriteren? Ga ervoor! Wij willen je aanmoedigen om deze tijd van het jaar te gebruiken om doelen te gaan stellen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Weg met de cliché goede voornemens! Dit is jouw reminder om aan de slag te gaan met jouw professionele ontwikkeling.

Niet zo bescheiden

Wat ging er dit jaar allemaal goed? Heb je mogen werken aan een bijzonder project? Of ben je op persoonlijk vlak erg gegroeid? Sta stil bij de hoogtepunten van het afgelopen jaar en noteer deze. We raden je aan om ieder jaar een moment te nemen om je cv bij te werken en dit is de perfecte gelegenheid! Ook wanneer je tevreden bent over je huidige functie en werkgever is het goed om jaarlijks stil te staan bij jouw prestaties. Misschien gaan jullie in de nabije toekomst met elkaar in gesprek om een interne functiewijziging te bespreken? Of ben je op een later moment wel toe aan een nieuwe stap in je carrière? De tijd zal het leren. En dan weet jij precies hoe je anderen kunt overtuigen van je waarde.

LinkedIn is een platform dat zich uitstekend leent voor het onderhouden van contact met zakelijke relaties. Laat van je horen, deel professionele en persoonlijke hoogtepunten en bereid je netwerk uit in het nieuwe jaar. Nog niet bekend met het platform? Collega Marlijn schreef een blog waarin ze de beste tips voor de beginnende gebruiker deelt. Zo bouw jij in no-time aan je netwerk!

Stap uit de comfort zone

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Wijze woorden van Einstein die de spijker op de kop slaan. Hoe sta jij in je huidige functie? Word je voldoende uitgedaagd? Wanneer je al tijden werkt op de automatische piloot, je opziet tegen een nieuwe werkweek of simpelweg bent uitgekeken op je werkzaamheden is het tijd om voor jezelf te kiezen. Verbreed je horizon en bepaal waar je naartoe wilt in het nieuwe jaar! Blijf vooral niet hangen in een functie waar je niet gelukkig van wordt.

Iedereen verdient het om passend werk te doen. Daarom hopen we dat jij op je plek zit bij je huidige werkgever. Uitdaging en vernieuwing stimuleert ons om te blijven ontwikkelen. En dat vind je niet alleen door een nieuwe functie te bekleden, maar wakker je ook aan door het volgen van een opleiding, cursus of training. Technologische ontwikkelingen zorgen in veel branches voor continue verandering. Tegenwoordig is het daarom erg belangrijk om als professional flexibiliteit te tonen en mee te kunnen bewegen met de veranderende behoeften van werkgevers. Omscholing kan jouw positie op de arbeidsmarkt versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Doe de BBL Quickscan en ontdek voor welke BBL-trajecten jij in aanmerking komt!

Een vliegende start in januari?

Hopelijk start jij over een paar dagen vol goede moed aan het nieuwe werkjaar. Twijfel jij toch of jouw huidige baan aansluit op jouw ambities en toekomstperspectief? Of ben je simpelweg toe aan een frisse start binnen een nieuwe werkomgeving? Onze collega’s van Werkis staan klaar om je te ontvangen, samen in gesprek te gaan en de mogelijkheden met je door te nemen. Bekijk direct welke vestiging jou het beste kan helpen en neem contact met ons op. Zo gaan we samen voor een kick-start van het nieuwe jaar!

Namens Werkis wensen wij jou een fijne jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2023. Laten we proosten op een jaar vol nieuwe uitdagingen en mooie werkervaringen. Cheers!

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp