Logo van Werkis
0
Inschrijven
Bbl traject bij bros...

BBL-traject bij Broshuis: dit kun je verwachten!

19 okt. 2020

Edwin Maas

Vier dagen werken, één dag leren: het zijn enkele voorwaarden van een BBL-traject. Broshuis is al meer dan 20 jaar een gecertificeerd werkleerbedrijf, waar BBL-ers de kans krijgen om te werken én te studeren. Een BBL-traject bij Broshuis: dit kun je verwachten!

Vier dagen werken, één dag leren, uitstekende begeleiding en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het zijn enkele voorwaarden die een BBL-traject bij Broshuis biedt. Voor veel leerlingen is een BBL-traject de ideale uitkomst. Ervaring op doen in het werkveld, terwijl je nog studeert. Dat wil jij toch ook?

Accountmanagers Tiemen en Harry gingen in gesprek met Arjen Kloosterman, begeleider montage leerlingen bij Broshuis. Arjen is 21 jaar geleden zijn carrière begonnen bij Broshuis en neemt al vijf jaar lang de BBL-werktrajecten onder zijn hoede. Hij staat dicht op zijn leerlingen, is betrokken bij zowel de werk- als schoolprestaties en draagt de doelgroep een warm hart toe. Zijn missie? Er echte Broshuissers van maken! Een BBL-traject bij Broshuis? Zo gaat dat in zijn werk!

"Een BBL-leerling is echt een onderdeel van Broshuis"

“Studenten van het BBL-traject bij Broshuis krijgen de kans om vier dagen in de week te werken en één dag in de week te leren, gedurende een opleiding van twee tot drie jaar. Door middel van één op één begeleiding van een ervaren werkplekbegeleider krijgen zij alle kneepjes van het vak aangeleerd, op een plek die het beste bij hen past, constant aansluitend op het niveau van de student,” vertelt Arjen. “De studenten staan bij ons middenin de organisatie, ze zijn echt een onderdeel van Broshuis, een medewerker van.”

Bij Broshuis wordt er dagelijks hard gewerkt aan uitdagende en interessante producten, die bijdragen aan een breed assortiment diepladers, semi-diepladers, vlakke opleggers en container chassis. Iedereen is onderdeel van het proces en daarmee een belangrijke schakel in het bedrijf. Er zijn korte lijntjes en er heerst een goede werksfeer, waarbij er aandacht en betrokkenheid is voor de medewerkers. Arjen: “Medewerkers, en dus ook de BBL-studenten, mogen hun eigen input leveren en krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat levert soms verrassende effecten op. Fouten maken mag, dat hoort daarbij.” Bij Broshuis is alle mogelijkheid om jezelf te specialiseren, bijvoorbeeld in mechatronica en technisch engineering, en kun je doorgroeien naar verschillende functies, waarbij je niet gebonden bent aan de organisatie. “Je kunt hier doorgroeien tot aan de directie”, geeft Arjen aan.

"De BBL-leerling kan onbezorgd aan de slag"

Arjen staat dicht bij zijn leerlingen: “Mijn collega’s en ik zijn betrokken bij zowel de werk- als schoolprestaties. Hierdoor kunnen we de student optimaal begeleiden en ondersteunen. Daarnaast word je als student in alles voorzien.” Arjen doelt op het goede brutosalaris, een gevulde gereedschapskist, werkkleding, schoenen en de studie, inclusief lesmateriaal, dat door Werkis / verder met werk voor de student betaald wordt. “Op deze manier kan de student onbezorgd aan de slag”, sluit Arjen af.

Ben jij leergierig, kwaliteitsgericht en betrokken? Kom dan gerust eens langs bij Broshuis of neem contact op met Werkis. Wij vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden!

Over het BBL-traject bij Broshuis
Broshuis is al meer dan 20 jaar een gecertificeerd werkleerbedrijf. Het BBL-traject bij Broshuis is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen OBM, Werkis en Broshuis, waarbij BBL-ers de kans krijgen om te werken én te studeren.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp