Werkis Logo

Woodvision en Werkis / verder met werk verlengen de samenwerking

Laatste update: 8 februari 2021
Door: Elise Kamp

Kampen – Afgelopen week heeft Woodvision opnieuw de samenwerking met Werkis / verder met werk verlengd. Dit betekent dat Werkis de komende jaren exclusief leverancier is voor de invulling van de personeelsbehoefte van Woodvision. Daarnaast heeft Werkis een op maat gemaakte e-learning voor Woodvision ontworpen voor een betere onboarding van medewerkers.

Sinds 2017 werken Woodvision en Werkis nauw samen om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te kunnen waarborgen in de sterk wisselende en seizoensafhankelijke bedrijfsvoering van Woodvision. "In de afgelopen jaren is Werkis onze vaste leverancier geweest voor de (flexibele) personeelsbehoefte. Oprechte interesse, betrokkenheid en leverbetrouwbaarheid zijn altijd de uitgangspunten geweest voor de samenwerking. Het is dan ook een logische vervolgstap om de samenwerking te verlengen en te intensiveren", aldus Marlie Kloosterman, HR Manager bij Woodvision.

Woodvision

Woodvision, gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn. Met 80 werknemers wordt dagelijks gewerkt om voor elke situatie en wens de juiste beleving te creëren. Op dit moment staan verschillende vacatures open op de logistieke afdeling. Benieuwd welke rol jij hier in kunt betekenen? Bekijk hier de vacatures.

Woodvision samenwerking 2102

Op de foto van links naar rechts: Rozemarijn Rietberg, Fredy Hooisma, Mirande Jansen, Marlie Kloosterman en Tiemen Aalbers.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.