Werkis Logo

Asia Express Food en Werkis / verder met werk slaan opnieuw handen ineen

Laatste update: 20 augustus 2020
Door: Elise Kamp

Kampen – Afgelopen week heeft Asia Express Food opnieuw de samenwerking met Werkis / verder met werk verlengd. In deze samenwerking blijft Werkis / verder met werk medeverantwoordelijk voor de invulling van de personeelsbehoefte van Asia Express Food, voor de komende drie jaar.

Asia Express Food en Werkis / verder met werk werken al sinds 2016 samen. Asia Express Food onderscheidt zich door kwaliteit, nuchterheid en ontwikkeling in alle processen. Dit maakt dat zij de betrokkenheid, daadkracht en betrouwbaarheid van Werkis / verder met werk waarderen.

Asia Food Express

Asia Express Food is een familiebedrijf dat met een uitgebreid assortiment van meer dan 3.500 producten totaalleverancier is van Aziatische, Indiase en Afrikaanse voedingsmiddelen. Op dit moment staan er functies open in de logistiek, sales, marketing, administratie en schoonmaak. Benieuwd welke rol er bij deze succesvolle handelsorganisatie voor jou weggelegd is? Bekijk dan snel de vacatures via: https://www.werkis.nl/vacatures/asia-express-food

WERK 2008 uitgelicht samenwerking asia verlengd

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.