Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk nieuwe inhouse partner van Asia Express Food

04 feb. 2022

Nick

Kampen – Afgelopen week hebben Asia Express Food en Werkis / verder met werk de handtekening gezet onder een verlenging en intensivering van de samenwerking. Werkis zal de komende jaren vanuit een Inhouse dienstverlening zorgdragen voor een volledige ontzorging in de personeelsbehoefte van Asia Express Food.

Het familiebedrijf, dat sinds 2016 verbonden is aan Werkis, heeft in 2020 de samenwerking met Werkis verder uitgebreid. De afgelopen jaren is Asia Express Food sterk gegroeid. Met deze groei in personeel en de blijvende vraag naar personeel is er een sterke behoefte ontstaan aan een bredere dienstverlening. De ervaring van de afgelopen jaren heeft gezorgd voor vertrouwen in Werkis. Dit heeft Asia doen besluiten om te kiezen voor een intensievere vorm van dienstverlening in de vorm van een Inhouse partnership.

In deze uitbreiding van de samenwerking zal Werkis Asia Express Food voorzien in een volledige ontzorging op het gebied van flexibele arbeid. Dit betekent dat Werkis op locatie bij Asia Express Food verantwoording draagt voor de werving, selectie, planning en begeleiding van de volledige flexibele schil. De inhouse medewerkers van Werkis fungeren binnen dit inhouse partnership als klankbord en verlengstuk van de HR-afdeling van Asia Express Food.

Asia Express Food
Met een uitgebreid assortiment van meer dan 3.500 producten is Asia Express Food totaalleverancier van Aziatische, Indiase en Afrikaanse voedingsmiddelen. Het familiebedrijf onderscheidt zich door kwaliteit, nuchterheid en ontwikkeling in alle processen. Dit maakt dat zij de betrokkenheid, daadkracht en betrouwbaarheid van Werkis / verder met werk waarderen. Op dit moment staan er functies open in de logistiek, sales, marketing, administratie en schoonmaak.

Benieuwd welke rol er bij deze succesvolle handelsorganisatie voor jou weggelegd is? Bekijk de vacatures bij Asia Express Food.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp