Productieve, betrokken collega's

Door gebruik te maken van één van onze pools, kunt u eenvoudig uw medewerkers op- en afschalen. Onze pools zijn regiogebonden en beperken zich tot een select aantal afnemers. Voordeel hiervan is dat we steeds dezelfde werknemers beschikbaar kunnen stellen. Dit levert u productieve, betrokken collega’s op.

Wat levert poolmanagement u op?

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling poolmanagement personeel

Tijdswinst

We minimaliseren inwerktijden door steeds werknemers in te zetten die uw organisatie al kennen en monitoren en borgen de productiviteit.

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling poolmanagement contract

Zekerheid

Door gebruik te maken van innovatieve recruitment- en feedbacksoftware bieden wij personeel dat bij uw organisatie past.

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling poolmanagement planning

Gemak

Door onze software kunt u eenvoudig de planning doorgeven en worden openstaande diensten opgevuld. Snel en efficiënt.

WERK werkgevers arbeidsbemiddeling poolmanagement match

Kwaliteit

Doordat we bij elke pool slechts een aantal nauwkeurig geselecteerde opdrachtgevers laten aansluiten, houden we het matchpercentage hoog. We kunnen daarom steeds flexwerkers ter beschikking stellen die al ervaring hebben binnen uw organisatie.

Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
WERK werkgevers logo reukema
Zuidberg
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
He Tubing Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
Badge
Bij elke pool zijn slechts een aantal nauwkeurig geselecteerde opdrachtgevers aangesloten, waardoor het matchpercentage hoog blijft.

Hoe gaat poolmanagement in zijn werk?

Gedurende uw vraagstuk werken we in verschillende stappen toe naar het beschikbaar stellen van productieve en betrokken collega's. Dit doen we door middel van de volgende stappen.

5 concrete stappen

In vijf concrete stappen bent u aangesloten bij een geschikte pool.

U doet een aanvraag

Heeft u te maken met een sterk wisselende capaciteitsvraag? Vul dan onderstaand formulier in of neem direct contact op met Wessel.

Wij nemen contact met u op

We plannen een gesprek met u in. We stellen een aantal oriënterende vragen zodat we goed voorbereid zijn op het verdiepende gesprek.

Wij voeren een verdiepend gesprek met u

Tijdens een verdiepend gesprek maken we kennis met de strategie, doelstellingen en normen en waarden van uw organisatie. We achterhalen de vraag achter de vraag en geven advies over de vervolgacties. Daarna brengen we in kaart op welke momenten u verwacht te moeten op- en afschalen.

We stellen een plan van aanpak op

We stellen een plan van aanpak op waarin rekening is gehouden met uw wensen en behoeften en bespreken deze met u.

Wij sluiten u aan bij een geschikte pool

Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd bent op het gebied van plannen en het selecteren van de juiste medewerkers. U bent verzekerd van uw productiviteit door de inzet van de pool op de juiste momenten. Wij handelen proactief en informeren u over de beschikbaarheid van onze pool medewerkers.

Ervaringen van anderen

Al jarenlang werkt Werkis / verder met werk aan poolmanagement bij diverse opdrachtgevers. Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wij helpen u graag

Wessel van Dijk

Key Accountmanager

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Contactformulier