De ontwikkeling van uw medewerkers

Ons doel is de medewerkers op een efficiënte manier door de gewenste informatie te leiden met behulp van uitnodigende en afwisselende leermiddelen. We ontwerpen en bouwen e-modules ter vervanging van fysieke trainingen. Ook schrijven we programma’s voor blended learning. We werken dan voor of met u uit welke stof we online aanbieden en hoe we daar praktische, verdiepende lessen op laten aansluiten. Onze e-learningspecialisten bouwen op basis van uw wensen een omgeving op maat. De e-modules en vormgeving laten we aansluiten bij uw organisatie.

Wat levert e-learning u op?

WERK werkgevers HR e learning studeren

Kennisborging

Met e-learning kunt u kennis overbrengen en toetsen. Door gebruik van onder andere AI borgen we een hoog kennisniveau binnen uw organisatie.

WERK werkgevers HR e learning data

Meten is weten

De voortgang en resultaten van de medewerkers is 24/7 inzichtelijk.

WERK werkgevers HR e learning kosten

Kostenbesparing

Ten opzichte van een live training bespaart u met e-learning tijd en kosten.

WERK werkgevers HR e learning leren

Effectiever leren

Elke medewerker kan op zijn/haar eigen tempo door de leerstof werken. Met blended learning kunnen we extra inzetten om van kennen naar kunnen te komen.

WERK werkgevers HR e learning plezier

Plezier

Werknemers vinden leren weer leuk door afwisselende en aansprekende content en werkvormen. Ze leren waar en wanneer ze dat zelf willen.

Waar kunt u e-learning voor toepassen?

U kunt om verschillende redenen gebruik maken van e-learning, zoals:

  • Werkinstructies: Het aanleren van werkprocessen en -instructies aan medewerkers is vaak saai en veel. Met de e-modules nemen we de medewerker stapsgewijs door de leerstof heen en maken we leren weer leuk.
  • Onboarding: E-learning is een mooi instrument om nieuwe medewerkers wegwijs te maken in uw organisatie tijdens de onboardingsfase. Door het aanbieden van video’s, opdrachten en testen kan een nieuwe collega kennis maken met de organisatiewaarden en de belangrijkste processen binnen uw bedrijf.
  • Kennisniveau up-to-date houden: E-learning is een geschikte manier om nieuwe informatie onder de aandacht te brengen bij collega’s. Via een app peilen we het huidige kennisniveau in uw organisatie. Met behulp van een algoritme zorgen we ervoor dat elke deelnemer een unieke vragenset krijgt, die is afgestemd op de persoonlijke ontwikkelpunten.
Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
Logo Carlisle
Zuidberg
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
He Tubing Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
Badge
Ons doel is de medewerkers op een efficiënte manier door de gewenste informatie te leiden met behulp van uitnodigende en afwisselende leermiddelen.

Hoe gaat de e-learning in zijn werk?

Gedurende het traject werken we in verschillende stappen toe naar een e-module op maat. Dit doen we door de volgende stappen.

5 concrete stappen

We ontwerpen en bouwen e-modules ter vervanging van fysieke trainingen en we schrijven programma’s voor blended learning. Zo gaat e-learning in zijn werk.

U doet een aanvraag

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op, of bel direct met Michelle.

Wij voeren een verdiepend (telefoon)gesprek

Wij bespreken met u wat uw behoefte is en checken welke informatie er al beschikbaar is binnen uw organisatie.

Wij stellen een plan van aanpak en offerte op

Om uw hulpvraag op te lossen, stellen wij een plan van aanpak op. We maken een voorstel en stellen een offerte op.

Wij bouwen de gevraagde e-learning voor u

We creëren de content voor uw omgeving en bouwen de gevraagde e-learning voor uw. Samen testen we het programma.

Kick-off en livegang

Wij zorgen voor een aansprekende introductie van het programma binnen uw organisatie. U draagt bij aan de borging van kennis in uw organisatie. Wij blijven beschikbaar voor vragen en doorontwikkeling.

Ervaringen van anderen

Werkis / verder met werk heeft aantoonbare ervaring omtrent e-learning. Lees hier de ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wij helpen u graag

Michelle Brand

E-learning specialist

"Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om leertrajecten in kwaliteit te verbeteren, kennisrendement te verhogen door koppelingen te maken naar de werkpraktijk en leertrajecten te innoveren en blended of online te maken. Dit doe ik door maatwerk te creëren en aan te sluiten bij de behoefte van de doelgroep, zodat werknemers hun werk met meer succes en resultaat kunnen doen.”

Contactformulier