De ontwikkeling van uw medewerkers

Het assessment afnemen is een krachtig instrument om in te zetten in het kader van ontwikkeling en als onderdeel van een loopbaantraject. Er zijn verschillende soorten assessments:

  • Ontwikkelassessments: met een ontwikkel assessment worden competenties, intelligentie en persoonlijkheid gemeten en nemen we af wanneer u benieuwd bent in hoeverre een medewerker past binnen de huidige functie of wat het (ontwikkel)potentieel is voor een toekomstige positie.
  • Selectie assessment: een selectie assessment is een betrouwbaar en valide instrument voor het voorspellen van het succes in en de aansluiting bij een (nieuwe) functie en wordt afgenomen als onderdeel van het sollicitatieproces. Hierdoor kunnen selectiekeuzes en opleidingskeuzes beter gemaakt worden en weet u zeker of de kandidaat geschikt is voor de functie.
  • Loopbaan assessment: het loopbaan assessment kan een onderdeel zijn van een loopbaantraject en biedt inzicht welke functie of organisatie het beste past bij de medewerker.

Wat leveren assessments u op?

WERK HR Diensten Loopbaancoaching Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Elke medewerker kan duurzaam worden ingezet op basis van onze analyse en advies.

WERK HR Diensten Loopbaancoaching motivatie

Inzicht in competenties

Door middel van de verschillende assessments krijgt u zicht in de geschiktheid en (management)competenties van uw medewerkers.

WERK HR Diensten loopbaancoaching productiviteit

Valide onderbouwing

Wij zorgen voor een valide onderbouwing van uw selectiekeuzes bij aanname van nieuwe medewerkers of bij interne doorstroom.

Schaap Holland vacatures
Brink vacatures
Suplacon logo
Roscompromotie
Asia
Logo Carlisle
Zuidberg
Logo Breman Png
Logo Broshuis
Logo Uitgekookt 8C78F367
Kloosterboer Logo
He Tubing Logo
Werkis Wood Vision Vacatures
Badge
Onze professionals zijn aangesloten bij het NOLOC en gecertificeerde assessoren van de instrumenten P2O van Pearson en de online assessments van LTP.

Tarieven

Assessments
Inventarisatie gesprek behoefte werkgever
Kennismakingsgesprek werknemer (telefonisch)
Afname (online) assessment
Assessmentrapport
Assessmentrapport bespreking met werknemer
Adviesrapport werkgever
Adviesrapport bespreken met werkgever/werknemer
Plan van aanpak maken
Follow up gesprek

Hoe gaat de dienst assessments in zijn werk?

Gedurende het assessmenttraject werken we in verschillende stappen toe naar een meetbaar resultaat. Dit doen we door middel van de volgende zes stappen.

6 concrete stappen

In een zes concrete stappen krijgt u meer inzicht in het (ontwikkel)potentieel van uw medewerker. Zo zet uw medewerker de concrete stappen die benodigd zijn.

U doet een aanvraag

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op, of bel direct met Anouk.

Wij voeren een verdiepend gesprek

Tijdens een verdiepend gesprek maken we kennis met zowel de werkgever als de werknemer. Samen brengen we de hulpvraag in kaart.

We stellen een assessmentplan op

Nu de hulpvraag in kaart is gebracht, stellen we een assessmentplan op, om het (ontwikkel)potentieel van uw medewerker binnen uw organisatie inzichtelijk te maken.

Wij voeren het assessment uit

We voeren het selectie-, ontwikkel- of loopbaan assessment uit. Met de inzet van assessments verkrijgt u op een wetenschappelijk onderbouwde manier inzicht in het (ontwikkel)potentieel van uw medewerker.

Wij voeren een verdiepend gesprek met uw medewerker

Naar aanleiding van het assessment wordt er een rapportage en een advies opgesteld, die we met uw medewerker bespreken.

Wij stellen een rapportage op en koppelen de resultaten aan u terug

Het assessmentrapport en de bijbehorende resultaten worden tijdens het gesprek met u besproken. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een plan van aanpak gecreëerd.

U zet met uw medewerker concrete stappen

Uw medewerker heeft het assessmenttraject succesvol afgerond en kan concrete stappen in zijn of haar werk zetten.

Ervaringen van anderen

Werkis / verder met werk heeft al jarenlange ervaring in het uitvoeren van assessments. Lees hier een greep uit verschillende verhalen van onze klanten.

Wij helpen u graag

Anouk Hegeman

Loopbaanprofessional

"Ik werk vanuit een open, geduldige en positieve houding. Op deze manier werk ik samen met de kandidaat aan persoonlijke ontwikkeling en naar een concreet resultaat zodat de kandidaat (weer) vooruit kan in zijn of haar loopbaan."

Contactformulier