Werkis Logo

Uitzendkrachten

Direct een baan zoeken

De beste medewerkers zoeken naar de mooiste banen! Kijk daarom snel of jouw baan er tussen zit en reageer snel! Deze kun je bekijken op de pagina's voor vacatures in Zwolle, vacatures in Kampen, vacatures in Harderwijk, vacatures in Genemuiden , vacatures in Lelystad en vacatures in Emmeloord. Zit je baan er (nog )niet tussen, neem dan snel contact op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Inschrijven

Je zoekt een mooie baan en daarbij helpen we je graag. De adviseurs van Werkis, Verder met Werk, kijken graag samen naar jouw mogelijkheden. Schrijf je direct in of kom langs op één van onze vestigingen.

CV Uploaden

Zo gebeurt! Even je CV uploaden en direct meer kans op een mooie baan! Tips nodig voor het maken van een goed CV? Laat het ons weten. Onze adviseurs helpen je graag. Neem contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen.

Digitalen ureninvoer

Je gewerkte uren voer je hier snel en gemakkelijk in. Wil je weten of deze optie ook voor jou toegankelijk is, neem dan snel contact op met een adviseur van Werkis, Verder met werk! Of kom snel langs op één van onze vestigingen.

QOORE Recruitment

De werving- en selectiespecialist voor het MKB. Toe aan een volgende stap in je carrière en op zoek naar de zekerheid van een vaste baan? Dan is QOORE Recruitment een logische stap!

QOORE Recruitment is onderdeel van Werkis, Verder met werk!

PEC ZWOLLE WERKT

In het centraal gelegen IJsseldeltastadion wordt gepresteerd op het hoogste niveau!

Onder de vleugels van PEC Zwolle scoor je de mooiste banen. Kijk snel op de site en scoor je baan.

PEC ZWOLLE WERKT is onderdeel van Werkis, Verder met werk

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.