Werkis Logo

Uitzendbureau Meppel

Werkis Uitzendbureau in Meppel is de perfecte plek voor het vinden van je toekomstige baan. Ben jij op zoek naar die unieke vacature in de regio van Meppel? Dan is Werkis voor jou het juiste bedrijf. Wij zijn al jarenlang een gecertificeerd intermediair van arbeid. Hierdoor zijn wij dan ook erg ervaren in het helpen vinden van een geschikte baan. Wij hebben altijd veel verschillende vacatures in vele sectoren. Je kunt hierbij denken aan vacatures in bijvoorbeeld de bouw, de horeca of de zorg.

Alle vacatures bekijken?

Klik op onderstaande button om naar al onze vacatures te gaan.
Hier kun je ook eenvoudig filteren op afstand door jouw postcode of stad in te vullen.

  Alle 800+ vacatures

Uitzendbureau Meppel:

Er zijn geen vacatures gevonden. Pas de zoekopdracht aan of bekijk alle vacatures.

Verschillende vacatures bij ons uitzendbureau in Meppel

Bij Werkis Uitzendbureau Meppel vind je de baan die bij je past. Samen met jou gaan we op zoek naar een passende baan. Onze website laat je altijd de meest recente banen zien binnen de regio Meppel. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere vacatures? Of kan je jouw gewenste vacature niet vinden? Wij komen graag met je in contact om je verder te helpen. Door middel van een persoonlijk gesprek kunnen wij een beeld van je schetsen. Hierbij kijken wij onder andere naar je interesses, opleidingen en persoonlijke kwaliteiten. Dit helpt niet alleen ons maar ook jou met het vinden van jouw droombaan!

Vacatures op verschillende niveau's

Bij ons uitzendbureau in Meppel zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde werkzoekenden. Maar niet alle mensen die op zoek zijn, zoeken naar dezelfde soort baan. Wij zorgen er dan ook voor dat we een grote diversiteit aan vacatures hebben. Hiermee proberen wij in veel sectoren banen aan te bieden. Bij ons vind je onder andere vacatures in de sectoren als de zorg, de bouw en de horeca. Daarnaast bieden wij ook veelal vacatures aan binnen de zakelijke dienstverlening. Via deze weg zorgt ons uitzendbureau in Meppel voor banen op verschillende niveaus.

Schrijf je in bij Werkis uitzendbureau Meppel

Zoek jij een passende baan in de omgeving van Meppel? Kijk dan eens tussen de vacatures van Werkis Uitzendbureau Meppel. Via onze pagina is het mogelijk direct te reageren op een vacature. Daarnaast bestaat de mogelijkheid jezelf in te schrijven bij ons kantoor in Meppel. Je bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Ook is het mogelijk snel een afspraak te maken wanneer het jou het best uitkomt. Op deze manier kunnen wij een beeld van jou als persoon schetsen. Met natuurlijk al jouw persoonlijke kwaliteiten, interesses en opleidingen. Hierdoor wordt het vinden van een geschikte baan een stuk groter. Je kunt direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen naar Werkis Uitzendbureau Meppel.

Waarom Werkis uitzendbureau Meppel?

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeidsbemiddeling. Al jarenlang hebben wij expertise op het gebied van uitzenden en detacheren. Met recht mag Werkis zich daarom arbeidsmarktspecialist noemen. Onze vestiging in Meppel (die eind 2021 opent) is een nieuwe kans om ons te laten zien in de provincie Drenthe. Door onze samenwerking met bedrijven door het hele land hebben wij vacatures in de omgeving Meppel.

Schrijf je in!

Kun je geen vacatures vinden of heb je liever dat wij jou benaderen met de tofste functies? Schrijf je dan in bij Werkis / verder met werk!

Inschrijven  

In 3 stappen naar een baan

1. Zoek een baan

Vind jouw baan via de zoekbalk en reageer direct. Vind je geen passende vacature? Neem dan contact op.

2. Tijd voor koffie!

Kom bij ons langs op de vestiging om de mogelijkheden te bespreken.

3. Verder met werk!

Tijd om aan de slag te gaan. Blijf jezelf ontwikkelen door middel van cursus - & opleidingsmogelijkheden.

Start direct met zoeken naar jouw perfecte baan:

< 5 KM

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op