Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis_vestiging_Meppel
Uitzendbureau meppel

Uitzendbureau Meppel

Trefwoord

Locatie

Uitzendbureau Meppel

Werkis Uitzendbureau in Meppel is de perfecte plek voor het vinden van je toekomstige baan. Ben jij op zoek naar die unieke vacature in de regio van Meppel? Dan is Werkis voor jou het juiste bedrijf. Wij zijn al jarenlang een gecertificeerd intermediair van arbeid. Hierdoor zijn wij dan ook erg ervaren in het helpen vinden van een geschikte baan. Wij hebben altijd veel verschillende vacatures in vele sectoren. Je kunt hierbij denken aan vacatures in bijvoorbeeld de bouw, de horeca of de zorg.

Filters

Uitzendbureau in Meppel

Verschillende vacatures bij ons uitzendbureau in Meppel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons uitzendbureau in Meppel bieden wij vacatures in en rondom deze stad. Samen met jou gaan we graag op zoek naar een baan die past bij jouw ambities. Staat de door jou gewenste vacature er op dit moment niet tussen? Schrijf je dan in. Wij komen graag met je in contact. In een persoonlijk gesprek duiken we diepte in en achterhalen we wat jouw passies en ambities zijn. We kijken vervolgens of er op dit moment een geschikte vacature in de omgeving van Meppel te vinden is.

Vacatures op verschillende niveau's

Ons uitzendbureau in Meppel is altijd op zoek naar gemotiveerde werkzoekenden. Werkzoekenden kunnen terecht bij ons voor verschillende vraagstukken. Wij onderscheiden ons door vacatures in veel verschillende vakgebieden. Je vindt bij ons banen in de zorg, bouw, horeca en nog meer. De banen die je bij ons uitzendbureau in Meppel vindt zijn van verschillende niveau’s. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schrijf je in bij Werkis uitzendbureau Meppel

Zoek jij een passende baan in de omgeving van Meppel? Kijk dan eens tussen de vacatures in Meppel. Via onze pagina is het mogelijk direct te reageren op een vacature. Daarnaast bestaat de mogelijkheid jezelf in te schrijven bij ons kantoor in Meppel. Je bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Ook is het mogelijk snel een afspraak te maken wanneer het jou het best uitkomt. Op deze manier kunnen wij een beeld van jou als persoon schetsen. Met natuurlijk al jouw persoonlijke kwaliteiten, interesses en opleidingen. Hierdoor wordt het vinden van een geschikte baan een stuk groter. Je kunt direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen naar Werkis Uitzendbureau Meppel.

Waarom Werkis uitzendbureau Meppel?

Werkis is al jaren een gevestigde naam in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn een erkende intermediair op het gebied van uitzenden en detacheren. Wij zijn voornamelijk actief in de regio midden-, oost- en noord Nederland. Wij hebben vestigingen in Kampen, Zwolle, Genemuiden, Harderwijk, Emmeloord, Lelystad, Apeldoorn en Almere.

Werkis Meppel

Industrieweg 12
7944 HS Meppel
T: (0522)745008 
E: meppel@werkis.nl