Werkis Logo

Zuidberg & Werkis weer 5 jaar verder met werk!

Laatste update: 21 maart 2018
Door: Paulien Becker

Zuidberg & Werkis weer 5 jaar verder met werk!

Na een succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren, slaan Zuidberg en Werkis opnieuw de handen ineen. Zuidberg is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 320 werknemers kent en haar producten in meer dan 42 landen verkoopt. Zuidberg is zich ervan bewust dat tevreden klanten de basis zijn van het bestaan en streven daarom naar 100% betrouwbaarheid in de processen, de leveringen en de afspraken. Alle Zuidberg-producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en de hoogste gebruikerseisen. Door continu te blijven investeren in mens en techniek wordt actief innovatie, duurzaamheid en efficiëntie toegepast in het ontwerp- en productieproces.

''De samenwerking met Werkis / verder met werk is voor ons erg belangrijk gezien de groei van onze bedrijven. Uiteraard werven wij ook zelf, maar zonder een goed samenwerkingsverband op basis van wederzijds vertrouwen zou Zuidberg niet de groei kunnen realiseren. Nu we het vertrouwen naar elkaar hebben uitgesproken door middel van een langdurige overeenkomt, kunnen wij als bedrijf de volgende stap zetten. Er is niet alleen een samenwerkingsverband op het gebied van medewerkers, maar tevens hebben wij de mogelijkheid om via Werkis medewerkers te plaats middels een BBL leer-werkplek. Hiervoor is een samenwerkingsverband opgezet tussen Zuidberg, Werkis en het Opleidingsbedrijf Metaal. Op deze manier kunnen studenten geplaatst worden op de ROC’s in de regio met een baangarantie bij Zuidberg.'' Aldus Gert Leusink, Controller en HR Manager bij Zuidberg

Zuidberg1

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Zuidberg? Kom dan gerust binnen lopen bij Werkis aan de Noordzijde 16B in Emmeloord.

Zie ook: PEC Zwolle Werkt

Welkom bij hét uitzendbureau van PEC Zwolle! PEC Zwolle laat al tientallen jaren menig hart sneller kloppen. Vele duizenden mensen, bedrijven en instellingen in de regio Zwolle voelen zich verbonden met deze topclub. En andersom ook! PEC Zwolle Werkt ervaart deze maatschappelijke betrokkenheid en wil hier met overtuiging ook praktisch inhoud aan geven.

Banner Pec 08

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.