Werkis Logo

Werkis / verder met werk ziet vacature aanbod stijgen

Laatste update: 18 juni 2020
Door: Elise Kamp

Kampen - Het CPB verwacht dat er dit jaar een economische krimp van 6 procent zal plaatsvinden en een verdubbeling van de werkloosheid. Voor Werkis / verder met werk, die op dit moment het aanbod van banen juist ziet toenemen, extra reden om de werving op te schroeven.

Het eerste kwartaal zag Werkis de resultaten nog groeien met 14%, maar ook hier was de impact van de coronacrisis aanzienlijk. “Toch realiseren we inmiddels weer groei ten opzichte van dezelfde periode in 2019”, aldus commercieel directeur Erwin Ketel. Hij stelt dat veel klanten, juist nu de intelligente lockdown versoepelt, alles op alles zetten om weer te groeien naar het oude niveau en meer werknemers aanvragen bij Werkis.

Toename van vacatures

“Daarnaast zien we dat onze klanten veel gebruik maken van andere HR-diensten, zoals loopbaancoaching, e-learning, en interim professionals inhuren. Ook dit heeft een positief effect op onze resultaten. Met de toename van vacatures kunnen veel mensen aan werk worden geholpen en dat is in deze onzekere tijden belangrijk”, geeft Erwin Ketel aan en hij nodigt daarbij iedereen uit om op de website te kijken voor de actuele vacatures. “We verwachten dat deze groei in ieder geval tot de bouwvakperiode zal aanhouden en een eerste inventarisatie onder klanten bevestigt dit.” Kijk voor meer informatie en het actuele vacature-aanbod op www.werkis.nl.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.