Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk opent nieuwe vestiging in Almere Poort

21 jan. 2020

Nick

Werkis / verder met werk heeft afgelopen week een nieuwe vestiging geopend in Almere Poort. Vanuit de overtuiging dat we ons werk oprecht goed willen doen wordt hier invulling gegeven aan de missie: ‘Ieder mens verdient het om passend werk te doen.

Werkis / verder met werk heeft afgelopen week een nieuwe vestiging geopend in Almere Poort. Vanuit de overtuiging dat we ons werk oprecht goed willen doen wordt hier invulling gegeven aan de missie: ‘Ieder mens verdient het om passend werk te doen.’

Met de nieuwe vestiging in Almere Poort aan Europalaan 770 maakt Werkis een goede connectie met de omliggende Werkis vestigingen Lelystad, Harderwijk, Kampen, Emmeloord, Zwolle en Genemuiden. “Vestiging Almere Poort was een logische stap, gezien de bestaande vestigingen. Dit zorgt voor een unieke regionale positie, wat resulteert in een goede onderlinge samenwerking waar klanttevredenheid centraal staat”, geeft Emiel Krops, Vestigingsmanager Almere Poort aan.

Verder met werk

Werkis is sterk vertegenwoordigd in het midden- en kleinbedrijf en is na oprichting uitgegroeid tot een erkende intermediair van arbeid. Naast uitzenden biedt Werkis de diensten detacheren, werving en selectie, inhouse services, opleiden, leerwerktrajecten, assessments, juridisch advies en loopbaancoaching aan. Met de komst van de nieuwe vestiging is Werkis actief op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk snel jouw mogelijkheden én geef jouw ambities vorm bij Werkis / verder met werk!

WERK Uitgelicht Opening Almere
Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp