Logo van Werkis
0
Inschrijven
Werkis verder met we...

Werkis / verder met werk integreert RecruitNow | Cockpit

25 mei 2020

Nick

Kampen – De afgelopen maanden heeft Werkis / verder met werk samen met RecruitNow gewerkt aan de integratie van RecruitNow | Cockpit, een nieuw recruitmentsysteem voor uitzendbureaus. Afgelopen vrijdag is Cockpit officieel gelanceerd en hebben de collega’s dit feestelijk gevierd met elkaar.

RecruitNow | Cockpit is een recruitmentsysteem waarmee alle processen tot aan het aannemen van een uitzendcollega regelt vanuit één systeem. Het systeem zorgt voor een betere candidate journey van de uitzendcollega en een optimale benutting van de beschikbare data. Zo wordt er in Cockpit een optimaal beeld van de kandidaat geschetst en kunnen kandidaten automatisch worden gematcht aan een vacature. Hierdoor wordt het matchen van de juiste kandidaten naar passend werk gemakkelijker en verloopt het proces sneller.

Het kloppend hart

Werkis / verder met werk is altijd op zoek naar nieuwe toepassingen en verbeteringen in het uitzendproces. Uit onderzoek blijkt dat uitzendkrachten behoefte hebben aan overzicht, betrokkenheid en verbinding. Alle informatie van de opdrachtgever en uitzendkracht is te vinden in dit systeem en toegankelijk voor elke collega. Het nieuwe recruitmentsysteem Cockpit zorgt ervoor dat de vestigingen zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk kunnen werken, met als resultaat een hogere klanttevredenheid. “We verwachten een betere aansluiting op de klantwens anno 2020, zowel voor de opdrachtgever, de uitzendcollega en onze eigen collega’s”, aldus Gerben Post, algemeen directeur Werkis / verder met werk.

Met de livegang van RecruitNow | Cockpit willen we graag RecruitNow bedanken voor de fijne samenwerking, net als collega Eline Peek en haar team voor het mogelijk maken van de overgang.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp