Logo van Werkis
0
Inschrijven
Uitgekookt kiest voo...

Uitgekookt kiest voor Werkis / verder met werk

22 mrt. 2019

Nick

Na een zorgvuldige procedure heeft Uitgekookt gekozen voor Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt als vaste leverancier voor haar personeel. Met de nieuwe samenwerking nemen Werkis en PEC Zwolle Werkt het gehele wervingstraject voor Uitgekookt uit handen.

Uitgekookt is dé specialist in versbereide maaltijden voor alledag en verzorgt smaakvolle catering voor speciale gelegenheden. Het bedrijf uit IJsselmuiden staat voor zorgeloos genieten van vers en gezond eten en bereidt zo’n 50.000 vers maaltijden per week.

Ontwikkeling en groei

''De samenwerking met Werkis / verder met werk en PEC Zwolle Werkt is belangrijk gezien de groei van ons bedrijf. Door de handen ineen te slaan professionaliseren we onze werving en zetten we de volgende stap om verder vorm te geven aan de groei en ontwikkeling van Uitgekookt”, aldus Johan van Marle. Werken bij Uitgekookt betekent werken bij een jonge, dynamische organisatie met een leuke werksfeer, waarbij persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is. De samenwerking met Werkis en PEC Zwolle Werkt is een aanvulling op de borging van de hoge kwaliteitseisen die Uitgekookt hanteert.

Uitgekookt homepage tiny

Foto van links naar rechts: Pascalle Van 't Veld (PEC Zwolle Werkt), Johan van Marle (Uitgekookt) en Wessel van Dijk (Werkis / verder met werk).

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp