Werkis Logo

Scholle IPN kiest voor Werkis / verder met werk

Laatste update: 27 januari 2020
Door: Elise Kamp

Kampen – Scholle IPN kiest na een succesvolle samenwerking van 10 jaar opnieuw voor Werkis / verder met werk. Hiermee wordt de samenwerking, waar leverbetrouwbaarheid en commitment centraal staat, voor drie jaar verlengd en is Werkis hoofdleverancier van het personeel van Scholle IPN.

Scholle IPN en Werkis zien gedurende de jarenlange samenwerking veel overeenkomende waarden, zoals oprechte betrokkenheid bij hun mensen en integriteit. Ook streven beide partijen door middel van betrokkenheid en motivatie naar het hoogst haalbare resultaat.

Scholle IPN

Het internationale Scholle IPN is een toonaangevend bedrijf voor hoogwaardige verpakkingen, dat zich richt op bag-in-box en Pouchesen componenten zoals accessoires en connectoren voor de verpakkingsindustrie. De hoogwaardige verpakkingsoplossingen biedt haar klanten de mogelijkheid om producten op een natuurlijke, veilige, economische en duurzame manier te leveren aan wereldwijde markten. De vestiging van Scholle IPN in Kampen produceert hoogwaardige producten in een cleanroom omgeving voor de medische sector. De gevarieerde productrange zoals: prematuur spenen, ortho spenen, containers ten behoeve van sondevoeding, adapters voor verschillende toepassingen en diverse maatschepjes voldoen dan ook aan zeer strenge eisen.

WERK 2001 IN samenwerking IPN montage6

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.