Logo van Werkis
0
Inschrijven
Schaap holland kiest...

Schaap Holland kiest voor exclusieve samenwerking met Werkis / verder met werk

10 aug. 2020

Nick

Biddinghuizen - Internationaal handelshuis en verwerker van aardappelen Schaap Holland kiest na een zorgvuldige procedure voor een exclusieve samenwerking met Werkis / verder met werk. Met de nieuwe samenwerking wordt Werkis / verder met werk exclusief verantwoordelijk voor de invulling van flexibel personeel van het schilbedrijf. Afgelopen woensdag werd op locatie bij Schaap Holland in Biddinghuizen het contract officieel ondertekend.

Naast uitzenden biedt Werkis / verder met werk als HR specialist juridisch advies en loopbaancoaching voor Schaap Holland. Schaap Holland is een hecht familiebedrijf met een cultuur waarin eerlijkheid, betrouwbaarheid en een nuchtere werkmentaliteit centraal staan. Schaap Holland hecht veel waarde aan goed werkgeverschap, waarbij het oog heeft voor zowel het product als voor haar collega`s.

Schaap Holland

Schaap Holland sorteert, schilt, verwerkt, verpakt en transporteert aardappelen internationaal. Daarnaast verkoopt het aardappelen onder haar eigen bekende label genaamd ‘Polder Goud’. Schaap Holland beschikt ook over een teeltbegeleidingsdienst en heeft een eigen veredeling en pootgoedteelt opgezet voor consumptieaardappelen. Schaap Holland transporteert in eigen beheer en levert aan de verwerkende industrie, grootverbruikers, zoals verzorgingstehuizen, en aan de supermarkten. Hiervoor heeft Schaap Holland een eigen schilbedrijf opgezet waarmee aardappelen geschild en verpakt worden voor levering.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp