Werkis Logo

Schaap Holland kiest voor exclusieve samenwerking met Werkis / verder met werk

Laatste update: 10 augustus 2020
Door: Elise Kamp

Biddinghuizen - Internationaal handelshuis en verwerker van aardappelen Schaap Holland kiest na een zorgvuldige procedure voor een exclusieve samenwerking met Werkis / verder met werk. Met de nieuwe samenwerking wordt Werkis / verder met werk exclusief verantwoordelijk voor de invulling van flexibel personeel van het schilbedrijf. Afgelopen woensdag werd op locatie bij Schaap Holland in Biddinghuizen het contract officieel ondertekend.

Naast uitzenden biedt Werkis / verder met werk als HR specialist juridisch advies en loopbaancoaching voor Schaap Holland. Schaap Holland is een hecht familiebedrijf met een cultuur waarin eerlijkheid, betrouwbaarheid en een nuchtere werkmentaliteit centraal staan. Schaap Holland hecht veel waarde aan goed werkgeverschap, waarbij het oog heeft voor zowel het product als voor haar collega`s.

Schaap Holland

Schaap Holland sorteert, schilt, verwerkt, verpakt en transporteert aardappelen internationaal. Daarnaast verkoopt het aardappelen onder haar eigen bekende label genaamd ‘Polder Goud’. Schaap Holland beschikt ook over een teeltbegeleidingsdienst en heeft een eigen veredeling en pootgoedteelt opgezet voor consumptieaardappelen. Schaap Holland transporteert in eigen beheer en levert aan de verwerkende industrie, grootverbruikers, zoals verzorgingstehuizen, en aan de supermarkten. Hiervoor heeft Schaap Holland een eigen schilbedrijf opgezet waarmee aardappelen geschild en verpakt worden voor levering.

Meer informatie óf werken bij Schaap Holland? Kijk dan op werken bij Schaap Holland.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.