Logo van Werkis
0
Inschrijven
Phoenix pallets en w...

Phoenix Pallets en Werkis / verder met werk slaan de handen ineen

25 mrt. 2021

Nick

Hasselt – Fullservice leverancier van houten pallets, Phoenix Pallets en Werkis / verder met werk hebben de handen ineengeslagen. Met de nieuwe samenwerking wordt Werkis / verder met werk verantwoordelijk voor de invulling van de personeelsbehoefte van Phoenix Pallets.

Naast de invulling van personeelsbehoefte, waarbij de focus ligt op duurzame inzetbaarheid, biedt Werkis een breed pakket HR-diensten aan. “Wij zien in de samenwerking met Werkis veel overeenkomende waarden, zoals oprechte betrokkenheid en gelijke behandeling tussen flexibele werknemers en de eigen medewerkers. Werknemerstevredenheid en plezier op de werkvloer vinden wij bij Phoenix Pallets belangrijk. We zien in Werkis / verder met werk een betrokken en professionele partner”, aldus Margo Schussler van Phoenix Pallets.

Phoenix Pallets

Phoenix Pallets is een bedrijf met haar geschiedenis in de productie van houten vaten. Geleidelijk is Phoenix Pallets getransformeerd tot fullservice leverancier van houten pallets, inclusief repair en packaging activiteiten. Phoenix Pallets ziet een groei in de afname van haar diensten en is daarvoor op zoek naar enthousiaste collega’s.

Ben jij op zoek naar een baan bij Phoenix Pallets? Neem dan contact op met Rick de Lange van Werkis Genemuiden.

T: (038) 30 31 828

E: genemuiden@werkis.nl

WERK 2103 Phoenix Pallets

Op de foto v.l.n.r. Stefan Gunnink (Werkis), Margo Schussler (Phoenix Pallets), Rick de Lange (Werkis) en Kristiaan Timmer (Phoenix Pallets).

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp