Logo van Werkis
0
Inschrijven
Met werkis naar de f...

Met Werkis naar de film!

01 jun. 2018

Nick

Help jij een bekende van je aan een baan via Werkis / verder met werk? Dan trakteren wij jou op een avondje naar de film voor twee!

Help jij een bekende van je aan een baan via Werkis / verder met werk? Dan trakteren wij jou op een avondje naar de film voor twee! Hoe tóf is dat?

Misschien zit jij binnenkort wel bij Skyscraper, Escobar, Incredibles 2 of bij Buurman en Buurman! Help een bekende aan een baan en krijg 2 tickets naar keuze.

Het werkt als volgt...

1. Draag een bekende aan bij Werkis. Dit kan door je vriend, vriendin, buurjongen, buurvrouw, oppas, broer, zus etc. door te verwijzen naar één van onze vestigingen. Dit kan door contact op te nemen via onze website, mail, Whatsapp of door binnen te lopen bij een vestiging bij jou in de buurt!

2. Of laat deze bekende zelf contact opnemen via de mail/app/website. Zorg er dan voor dat de bekende je naam vermeld, dan koppelen wij jou aan deze persoon.

3. Ben jij als ‘aandrager’ nog niet bij ons bekend? Laat dan je naam + adres + telefoonnummer bij ons achter. Ben je al wel bij ons bekend? Dan nemen wij contact met je op wanneer deze persoon gaat starten.

4. Wanneer een bekende van jou, via Werkis, aan het werk gaat sturen wij jou twee tickets op.

5. Het is mogelijk om meerdere personen aan te dragen! Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

6. Na bericht van ons ontvang je de kaarten per post in je brievenbus. Beslis met wie jij naar de film wil. Kies een bioscoop en film bij jou in de buurt uit. Geniet van je avondje naar de film voor twee!

Met Werkis naar de film actievoorwaarden*

1. Hierboven kun je de spelregels nalezen voor iedereen die via het ‘met Werkis naar de film’ programma een ‘bekende’ aanbrengt bij Werkis en hiervoor een beloning krijgt. De persoon die een vriend uitnodigt noemen we de 'aandrager'.

2. De ‘met Werkis naar de film’ bioscoop actie is geldig zolang de voorraad strekt. Wanneer de bioscoopkaarten op zijn wordt dit duidelijk vermeld op de website/actiepagina.

3. Deze actie is alleen geldig indien zowel de ’bekende’ als ‘aandrager’ 18 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen.

4. Het programma is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om jezelf aan te dragen als ‘bekende’. Je mag wel je partner, kind, familie en vrienden aandragen als ‘bekende’.

5. De kaarten ontvangt men uiterlijk 2 weken nadat de ‘bekende’ daadwerkelijk via Werkis start.

6. Er geldt geen maximum voor het aantal ‘bekenden’ dat een ‘aandrager’ kan uitnodigen.

7. Je bent zelf inhoudelijk verantwoordelijk voor de uitingen waarmee je jouw vrienden wijst op de ‘Met Werkis naar de film’ actie. Voor bijvoorbeeld schuttingtaal en beledigingen moet je jezelf verantwoorden. Hiervoor neemt Werkis geen verantwoordelijkheid.

8. Werkis behoudt zich het recht de looptijd en invulling van de actie te wijzigen en de actie stop te zetten. Wijzigingen in de actie worden kenbaar gemaakt op onze website/actiepagina.

9. Op deze actie is zoals gebruikelijk de Nederlandse regelgeving van toepassing.

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp