Logo van Werkis
0
Inschrijven
Kloosterboer gaat sa...

Kloosterboer gaat samenwerking aan met Werkis / verder met werk

03 okt. 2018

Nick

In Lelystad realiseert Kloosterboer een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets. Meer informatie en benieuwd naar de vacatures? Bekijk hier het artikel!

Lelystad - Internationaal logistiek dienstverlener Kloosterboer breidt haar dienstverlening uit. In Lelystad realiseert Kloosterboer een nieuw state-of-the-art volautomatisch hoogbouw vrieshuis met een capaciteit van 40.000 pallets. De nieuwe vestiging wordt gerealiseerd op een kavel van bijna 2,6 hectare en wordt in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd. Naar verwachting levert de bouw van het hoogbouw vrieshuis in eerste instantie ruim 50 extra arbeidsplaatsen op. Werkis / verder met werk is voor de aankomende twee jaar exclusief verantwoordelijk voor de invulling hiervan. Werkis / verder met werk biedt naast uitzenden een breed pakket aan HR diensten aan. Afgelopen maandag werd op het kantoor in Rotterdam het contract officieel ondertekend.

Kloosterboer is een familiebedrijf, opgericht in 1925. Met 9 locaties in Nederland en een internationaal netwerk van vestigingen in onder meer Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, de Verenigde Staten, Canada en Zuid Afrika is het bedrijf toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten en aardappelproducten) in West-Europa. Tot het klantenbestand van Kloosterboer behoren een groot aantal gerenommeerde voedselproducenten.

Meer informatie? Kijk op www.werkis.nl/vacatures/kloosterboer

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp