Logo van Werkis
0
Inschrijven
Brink towing systems...

Brink Towing Systems en Werkis verlengen samenwerking

13 apr. 2022

Nick

Brink Towing Systems en Werkis / verder met werk verlengen en intensiveren de samenwerking. Vanuit de Inhouse locatie bij Brink Towing systems gaat Werkis Brink ontzorgen bij de invulling van de flexibele personeelsbehoefte.

Brink Towing Systems is marktleider en voorloper in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige trekhaken. In de productielocatie in Staphorst worden dagelijks grote hoeveelheden trekhaken geproduceerd voor toonaangevende automerken. Met een team van zo’n 500 medewerkers wordt het hele proces van ontwerp tot assemblage van de trekhaak in eigen huis uitgevoerd.

De toenemende vraag naar trekhaakoplossingen met de daarbij behorende gewenste kwaliteit vraagt om een constructieve samenwerking voor de inzet van vast en flexibel personeel. De intensivering van de samenwerking tussen Brink Towing Systems en Werkis wordt vormgegeven door het implementeren van de HR-dienstverlening op locatie. Vanuit de Inhouse locatie neemt Werkis de verantwoording voor het binden, boeien, behouden en ontwikkelen van (flexibel)personeel.

Sandra Bonenberg, HR Officer Brink Towing Systems: ‘’Sinds zo’n 2 jaar werken we naar volle tevredenheid samen met Werkis. Prettige contactpersonen, korte lijnen en een frisse kijk op zaken maakt dat Werkis sinds kort haar dienstverlening bij op ons locatie heeft geïmplementeerd.’’

Hans Hoving, Plantmanager Brink Towing Systems: ’’De eerste tekenen zijn goed. Werkis legt een gezonde toewijding voor het invullen van onze personeelsbehoefte aan de dag. De samenwerking op zowel tactisch, operationeel als op managementniveau verloopt soepel.’’

Cta image

Wil je snel aan de slag?

Neem contact op en we je snel mogelijk helpen.

Contact opnemen via Whatsapp