Logo van Werkis
0
Inschrijven
Suplacon vacatures1
Schuine lijnen in de achtergrond Schuine lijnen in de achtergrond
Suplacon logo

Werken bij Suplacon

Bij Suplacon hebben zij één grote passie: plaatwerk! In een modern machinepark werken zij dagelijks aan het leveren van de beste kwaliteit.

Bekijk vacatures

Over Suplacon

Suplacon groeit als organisatie hard! Daarom bieden zij alle medewerkers ook de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Bij Suplacon hebben zij één grote passie: plaatwerk! In een modern machinepark werken zij dagelijks aan het leveren van de beste kwaliteit. Suplacon wil groeien en heeft jou daarbij nodig!

Bij Suplacon werken ze met passie voor plaatwerk. Dagelijks zet Suplacon zich in voor ontwikkeling van het bedrijf, hun klanten en jou als medewerker. Bij Suplacon hebben ze een open en moderne bedrijfscultuur. Dit houdt in dat alle medewerkers worden geïnformeerd over de voortgang van het bedrijf. Dit zie je terug aan het wekelijkse afdelingsoverleg, maandelijkse nieuwsbrieven en de coachgesprekken die met medewerkers worden gehouden. 

Unnamed
Suplacon vacatures3 Schuine lijnen in de achtergrond

Ervaringen van collega's

Afbeelding2

Tassos Karathanasios

Kay van Werkis, vestiging Emmeloord, benaderde mij over een vacature bij Suplacon. Deze vacature sprak mij aan en Kay heeft mij geholpen met de sollicitatieprocedure. Uiteindelijk ben ik aangenomen en kwam ik goed op mijn plek terecht. Er was wekelijks contact met Kay en ik kon altijd bij hem terecht. De betalingen verliepen vlekkeloos en ik ben heel tevreden over het contact. Ik heb niet eerder meegemaakt dat er prettige, persoonlijke aandacht wordt gegeven. Tot op de dag van vandaag werk ik bij Suplacon en inmiddels rechtstreeks op contract!

Foto Janca

Janca van Staveren

"Ik ervaar het werken bij Suplacon als leerzaam en gezellig tegelijk. De sfeer is erg open. Zo zijn er bijvoorbeeld geen gesloten deuren bij de kantoren, zodat alles toegankelijk is voor iedereen. Deze manier van werken bevalt mij erg goed. Door de open sfeer maakt het niet uit bij wie je je vraag neer legt, als diegene de kennis heeft om te helpen, zal hij/zij dat ook altijd doen. Doordat er op wekelijkse basis werkoverleg per afdeling wordt gevoerd, is er mogelijkheid om je mening te uiten en aan te geven wat je zou willen bereiken. Er wordt naar aanleiding daarvan ook gekeken wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor heb ik het idee dat ik mezelf goed kan ontwikkelen en serieus word genomen op de werkvloer. Al met al dus een leuke werkplek!"

Afbeelding1 2023 05 10 102255 lxpt

Rick Limburg

Ik vond het erg fijn hoe het contact was tussen mij en werkis er werd elke keer snel geschakeld en naar oplossingen gezocht als er wat was. Ik werk nu niet meer voor werkis doordat ik ben overgenomen door Suplacon, waar ik door werkis gekomen ben. Ondertussen heb ik ook een lascursus gevolgd via werkis dat was erg fijn dat dat zo kon.

Een impressie van het bedrijf

Unnamed
Suplacon vacatures3 2

Modern machinepark

Suplacon vacatures1

Prettig werkklimaat

Suplacon vacatures2