Logo van Werkis
0
Inschrijven
Dunlop protective fo...

Werken bij Dunlop Protective Footwear

Dunlop Protective Footwear is 's werelds grootste fabrikant van beschermend schoeisel.

Bekijk vacatures

Dunlop Protective Footwear staat voor de ontwikkeling van haar personeel.

Dunlop Protective Footwear is 's werelds grootste fabrikant van beschermend schoeisel. Onze comfortabele en beschermende werklaarzen worden gedistribueerd in meer dan 75 landen wereldwijden zijn ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in diverse industrieën, waaronder de agrarische sector, visserij, voedselverwerkende industrie, bouwsector, en olie-, gas- en mijnbouwsector. Met jarenlange expertise in deze branches en door het combineren van innovatie en vakmanschap, bieden wij onze klanten de beste werklaarzen ter wereld!

Dunlop Protective Footwear staat voor de ontwikkeling van haar personeel. Door samen te werken leer je van elkaar. Binnen de organisatie staat veiligheid hoog in het vaandel, hierbij wordt er van de medewerkers verwacht dat er aan mee wordt gewerkt: "We werken veilig of we werken niet." Dunlop Protective Footwear is gevestigd in Raalte. Het bedrijf is gelegen op het industrieterrein De Zegge in Raalte. Vanaf de N35 is het bedrijf goed bereikbaar en vanaf Raalte Station is het maximaal 3 kilometer. Dunlop Protective Footwear staat bekend om een informele werksfeer, een bedrijf dat met de medewerker meewerkt en waar er ruimte is voor doorontwikkeling. Iedere medewerker kan een steentje bijdragen in de processen door nieuwe ideeën in te brengen.

Wil jij graag voor de lange termijn bij een nieuwe opdrachtgever aan het werk? Dan zit je bij Dunlop Protective Footwear goed!