Werkis Logo

Werken en leren

Volg een gratis BBL-opleiding

Werkis / verder met werk biedt leergierige en enthousiaste kandidaten de kans om een gratis BBL-opleiding te combineren met een baan bij onder andere Broshuis of Zuidberg.


Wil jij testen of je in aanmerking komt voor het BBL-traject? Doe hier de test!

BBL Quickscan

Ben jij een geschikte studentwerknemer? Doe de test! De test bestaat uit tien vragen en geeft een goed beeld van jouw mogelijkheden als studentwerknemer.

Klik hier voor meer informatie

De voordelen van een studentwerknemer

Kwaliteit is belangrijk, daarom zijn we erg kritisch in de selectie van studentwerknemers. Daar staat tegenover dat Werkis / verder met werk studentwerknemers veel te bieden heeft. Er zijn verschillende trajecten. Je kunt een studentwerknemer worden na het afronden van de middelbare school, of als je al een paar jaar ergens hebt gewerkt. Doe de test en bekijk voor welk exclusieve traject jij in aanmerking komt en of je geschikt bent!

Wat zijn de beroepsmogelijkheden van een studentwerknemer?

Voordat je begint aan het BBL-traject maak je een test om te kijken welk beroep het beste bij je past. Deze test is in samenwerking met het OBM (Opleidingsbedrijf Metaal) opgesteld. Bij Broshuis kun je bijvoorbeeld aan de slag als een allround constructiewerker of een monteur mechatronica. Bij Zuidberg onder andere als zetter/kanter, frezer operator of conventioneel verspaner. Op basis van deze test bekijken we waar jij jouw kwaliteiten het beste kunt inzetten.

Persoonlijke ontwikkeling

Het ontwikkelen van mensen is een belangrijke kernwaarde van Werkis / verder met werk. We leveren graag een bijdrage aan de persoonlijke en professionele groei van onze mensen. Dat doen we door het aanbieden van opleidingen, persoonlijke begeleiding en het inspelen op de individuele leerbehoeften. Daarnaast werken we samen met erkende leerbedrijven. De praktijkopleiders van Broshuis en Zuidberg zorgen voor een goede begeleiding op de werkvloer. Hierdoor ben je als studentwerknemer verzekerd van een traject waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Interesse? Heb je vragen over jouw mogelijkheden als studentwerknemer? Bel dan 038 – 333 83 28 en vraag naar Marthe Groen of mail naar kampen@werkis.nl.

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 333 83 28 of

  Neem contact op