Werkis Logo
 
 

Your career starts here

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen, de ruimte krijgen om te kunnen ondernemen, uitgedaagd worden door je collega’s én je werkomgeving. Wat is jouw visie op werk? Geef je ambities vorm bij Werkis / verder met werk.

Best Workplaces Nederland 2023
 

About us

Vanuit onze missie ‘Elk mens verdient het werk om te doen dat bij hem past’ werken we dagelijks hard aan de tevredenheid van kandidaten en opdrachtgevers.

Join us

Werk is de ruimte krijgen om te ondernemen, uitgedaagd worden door je collega’s en je werkomgeving. Solliciteer als dit ook jouw visie op werk is.

Development

Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling, zodat je elke dag het beste uit jezelf kunt halen. Ontdek hoe jij je kunt ontwikkelen bij Werkis!

 

Careers

Door onze groei en ambitie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Kom jij ons team versterken?

Backoffice medewerker

Hbo
Kampen
Fulltime

Junior Recruiter Kampen

Hbo
Kampen
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Recruitment Consultant Zwolle

Hbo
Zwolle
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Corporate Recruiter

Hbo
Kampen
Fulltime

Recruitment Consultant Meppel

Hbo
Meppel
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Lelystad

Hbo
Lelystad
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Kampen

Hbo
Kampen
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Harderwijk

Hbo
Harderwijk
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Genemuiden

Hbo
Genemuiden
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Emmeloord

Hbo
Emmeloord
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

Recruitment Consultant Almere

Hbo
Almere
€ 2.400 - € 3.000,-
Fulltime

(Junior) Online marketeer

Hbo
Kampen
€ 2.500 - € 3.000,-
Fulltime

Online marketeer

Hbo
Kampen
€ 2.700 - € 3.300,-
Fulltime

(Junior) Content marketeer

Hbo
Kampen
€ 2.550 - € 3.300,-
Fulltime

Junior Recruiter Harderwijk

Hbo
Harderwijk
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Apeldoorn

Hbo
Apeldoorn
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Zwolle

Hbo
Zwolle
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Genemuiden

Hbo
Genemuiden
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Emmeloord

Hbo
Emmeloord
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Lelystad

Hbo
Lelystad
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Junior Recruiter Almere

Hbo
Almere
Leeftijdsafhankelijk
Bijbaan

Sales Management Traineeship

Hbo
€2.400 - €3.000
Fulltime

Vestigingsmanager

Hbo
€2.800 - €3.400
Fulltime
 

Our colleagues

Benieuwd hoe onze collega's zich ontwikkelen tijdens hun carrière? Lees hier de testimonials van onze young professionals.

 

Emiel Kamerman, Junior Recruiter

"Werkis biedt mij de perfecte combinatie van uitdaging en ontwikkeling. Ik geniet van de afwisseling in mijn werkzaamheden en waardeer de ruimte die ik krijg om te groeien in de richting die ik leuk vind. Hier ...
Verder lezen

Inez Hoorn, Accountspecialist

"Na het afronden van mijn studie International Hotel Management ben ik in verschillende branches terechtgekomen in mijn carrière voordat ik uiteindelijk mijn weg vond naar Werkis. De aantrekkelijke mogelijkhede...
Verder lezen

Fleur Temmink, Vestigingsmanager

"Nadat ik mijn studie Hotel- en Hospitality Management had afgerond, ben ik als Accountmanager bij Werkis aan de slag gegaan. Al tijdens de eerste gesprekken werd duidelijk dat dit een organisatie was waar ik e...
Verder lezen

Merel Roetert Steenbruggen, Regiomanager

"Wat Werkis uniek maakt, is dat elke opleidingsachtergrond waardevol is. Werkis is een geweldige leerschool voor je verdere carrière. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk nu uit naar mijn ...
Verder lezen

Tim Rook, Junior Recruiter

"Bij Werkis voel ik me thuis. Als Junior Recruiter voor de vestiging Emmeloord heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn rol. De persoonlijke aandacht en ondersteuning van de vestig...
Verder lezen

Madelon Wever, Senior Accountmanager

“7 jaar geleden ben ik begonnen bij Werkis als Accountspecialist, een voor mij nieuwe functie. Al snel begon ik met verschillende trainingen, zoals Artra, Kenneth Smit en Authentiek Communiceren. Na een jaar he...
Verder lezen

 

Even wat cijfers...

60 collega's
±12 opleidingen & cursussen per collega
40+ interne doorgroeiers
9,2 Great Place to Work
 

Open sollicitatie

Denk jij dat je ons team kunt versterken? Overweeg dan een open sollicitatie!

  Open sollicitatie

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op, (038) 33 10 540 of

  Neem contact op

Emiel Kamerman, Junior Recruiter

"Werkis biedt mij de perfecte combinatie van uitdaging en ontwikkeling. Ik geniet van de afwisseling in mijn werkzaamheden en waardeer de ruimte die ik krijg om te groeien in de richting die ik leuk vind. Hier kan ik mijn passie voor het commerciële aspect van het werven van kandidaten combineren met het oplossen van problemen en werken met mensen. Bij Werkis draait het echt om samenwerking, teambuilding en het leveren van goede resultaten voor zowel de klant als de kandidaat. Ik zou Werkis zeker aanraden aan gemotiveerde mensen die willen ontdekken waar ze energie van krijgen en de mogelijkheid willen hebben om zich te specialiseren in wat ze leuk vinden."

Inez Hoorn, Accountspecialist

"Na het afronden van mijn studie International Hotel Management ben ik in verschillende branches terechtgekomen in mijn carrière voordat ik uiteindelijk mijn weg vond naar Werkis. De aantrekkelijke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en de sterke onderlinge betrokkenheid waren voor mij doorslaggevend om mijn loopbaan bij Werkis voort te zetten. Tot op heden heb ik hier geen moment spijt van gehad. Werkis is een werkgever die oprecht betrokken is, een open houding heeft en een omgeving biedt waarin je daadwerkelijk de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je ambities te verwezenlijken. De bedrijfscultuur is veilig en ondersteunend, waardoor je de ruimte hebt om fouten te maken en hiervan te leren."

Fleur Temmink, Vestigingsmanager

"Nadat ik mijn studie Hotel- en Hospitality Management had afgerond, ben ik als Accountmanager bij Werkis aan de slag gegaan. Al tijdens de eerste gesprekken werd duidelijk dat dit een organisatie was waar ik enorm veel kon leren. Mijn verwachtingen zijn volledig waargemaakt. Werkis besteedt veel energie aan de ontwikkeling van hun medewerkers. De leerervaring is rijk en er is volop ruimte voor persoonlijke groei. Binnen slechts anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar de rol van Vestigingsmanager, een traject dat me ondersteund en uitgedaagd heeft. Daarnaast wordt er vanuit Werkis zelf veel energie gestoken in het ondernemen van leuke activiteiten samen. De onderlinge band tussen collega's is sterk en draagt bij aan een positieve werkomgeving."

Merel Roetert Steenbruggen, Regiomanager

"Wat Werkis uniek maakt, is dat elke opleidingsachtergrond waardevol is. Werkis is een geweldige leerschool voor je verdere carrière. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk nu uit naar mijn volgende stap als Regiomanager voor Meppel, Zwolle, Genemuiden en Kampen. De toekomst bij Werkis ziet er rooskleurig uit en ik kan niet wachten om samen met het team verder te bouwen aan succes.""

Tim Rook, Junior Recruiter

"Bij Werkis voel ik me thuis. Als Junior Recruiter voor de vestiging Emmeloord heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn rol. De persoonlijke aandacht en ondersteuning van de vestigingsmanager hebben mijn professionele groei bevorderd. Werkis gelooft in delen en vermenigvuldigen, waardoor ik mijn enthousiasme voor het bedrijf kon delen met anderen. Werkis biedt een inspirerende omgeving waar we kandidaten begeleiden naar hun droombaan en waar ik mijn passie voor kennis delen kan benutten. Als je op zoek bent naar een werkplek waar je jezelf kunt zijn, je kunt groeien en samen kunt werken aan succes, dan is Werkis de plek om te zijn."

Madelon Wever, Senior Accountmanager

“7 jaar geleden ben ik begonnen bij Werkis als Accountspecialist, een voor mij nieuwe functie. Al snel begon ik met verschillende trainingen, zoals Artra, Kenneth Smit en Authentiek Communiceren. Na een jaar heb ik de stap gemaakt naar de functie Salesmanager. Vanaf toen ben ik me, naast de werkzaamheden die ik had, meer gaan richten op acquisitie. De functie bevalt er goed en het is heel afwisselend. De ene dag ben je bij je klanten en de andere dag ontvang je mensen, die je helpt met het vinden van een geschikte baan. Iets waar ik veel voldoening uit haal!

Ik zit hier goed op mijn plek en kan mij continu blijven ontwikkelen. Elke dag leer ik weer en wordt er geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. De werksfeer is goed en we hebben een gezellig en gemotiveerd team, dus de dagen vliegen voorbij. Iedereen streeft hier naar het beste resultaat voor zowel de klant als de kandidaat. Wij willen ons werk altijd oprecht en goed doen. Naast het werk hebben we veel leuke uitjes, wat ervoor zorgt dat we elkaar kennen en betrokken zijn. Binnen Werkis zijn er altijd opties om door te groeien, of om je om te scholen naar een andere functie. Ze zijn goed op de hoogte van mijn ambities en helpen mij met het maken van de juiste keuze. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn die zo betrokken zijn bij hun medewerkers.”