Group Of People Standing Outside Laughing
Terug naar overzicht

Corporate Recruiter

Klaar om jouw opgedane ervaring binnen de arbeidsbemiddeling in te zetten om bij te dragen aan de groei van onze organisatie? Klaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan onze visie op talentontwikkeling? Dat kan! Bij Werkis bieden we jou als Corporate Recruiter een Great Place to Work werkplek waar je jouw ambities en die van je (toekomstige) collega's kan verwezenlijken.

Fulltime

Kampen

Hbo

Interesse in deze functie? Neem contact op met Chantal via 0620126013

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een passend salaris afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. een op maat gemaakt trainings- en coaching aanbod;
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-off en een weekend weg;
 • Laptop en een mobiele telefoon;
 • Focus op een gezonde werk-privé balans met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
 • Focus op vitaliteit: we sporten samen, nemen deel aan diverse sporttoernooien en je ontvangt korting op op je fitnessabonnement;
 • Een groep van 70 gezellige en betrokken groep collega’s;

Wat vragen we?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante opgedane werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Overtuigingskracht en enthousiasmerend vermogen;
 • Nieuwsgierige, betrokken en proactieve houding;
 • 32-40 uur beschikbaarheid.

Over de vacature
Corporate Recruiter

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter

Wij werken iedere dag hard en met veel plezier aan onze missie: “Bij Werkis geloven we dat ieder mens het verdient om passend werk te doen”. Om onze collega’s iedere dag het beste uit zichzelf en anderen te kunnen laten halen, focussen we ons bij Werkis op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en het creëren van doorgroeikansen. En deze visie brengt ons ver. Onze organisatie bestaat inmiddels uit 70 collega’s verspreid over 9 vestigingen. En onze ambities en die van onze collega’s gaan verder. Om deze groeiambities te kunnen realiseren zijn wij voor de diverse vestigingen op zoek naar gedreven talenten die met ons mee willen groeien en verder richting willen geven aan hun carrière. En daarom zijn wij op zoek naar jou! Een Corporate Recruiter die vol enthousiasme en passie nieuwe ambitieuze collega’s weet te vinden en aan Werkis weet te binden.

Als Corporate Recruiter ben je het visitekaartje van het werken bij Werkis en de schakel binnen de organisatie. Doordat je vóór je eigen collega’s werkt, regelmatig je collega’s op de vestigingen bezoekt en bij alle meetings en uitjes aanwezig bent, weet jij precies de bedrijfscultuur over te brengen en de juiste kandidaten voor Werkis te enthousiasmeren. Jij wordt namelijk blij van een nieuwe collega die zijn/haar groeipad binnen Werkis met veel plezier gaat vormgeven. Hierbij gaat het om (young) professional functies als stagiaires, Recruiters, Accountmanagers en (aankomend) Vestigingsmanager.

De toekomstvisie voor Werkis is helder en als Corporate Recruiter draag jij bij aan de invulling hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de wervingsstrategie en bent vrij om je eigen keuzes hierin te maken. Je gaat in ieder geval graag aan de slag met:

 • - De coördinatie van het wervingsproces: Je spart met het management over de wervingsbehoefte en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Naar aanleiding hiervan ga je aan de slag. Zoals het (her)schrijven van vacatureteksten, werven en selecteren van talenten via diverse wervingskanalen, opzetten van wervingscampagnes en het voeren van telefonische intakes. Jij vindt het dan ook leuk om in de doelgroep te duiken, persoonlijk contact te hebben en iemands kwaliteiten en drijfveren te achterhalen.
 • - Opbouwen van de naamsbekendheid. Je bouwt contact op met hogescholen en breidt het Campus Recruitment plan verder uit. Daarnaast ontvang je ook de vrijheid om andere wervingsevenementen te organiseren of bij te wonen. En samen met ons marketingbureau geef je verdere invulling aan de employer branding, werken bij pagina en wervingscampagnes.
 • - Optimalisatie van het wervingsproces: signaleren van nieuwe kansen en trends om talenten aan onze organisatie te binden en het proces efficiënter te laten verlopen. Een voorbeeld is het professionaliseren van het referral recruitment beleid.

Maar, je werk stopt niet zodra de juiste kandidaat is gevonden. Je denkt ook mee over een optimale employee journey en daarmee het behoud van je collega’s. Denk hierbij aan:

 • - Coördinatie van de indiensttreding en onboarding. Het persoonlijke contact en overtreffen van verwachtingen staat bij ons hierin centraal.
 • - Je wordt opgeleid tot partner van onze drijfverentest ‘energy drives’. Je voert gesprekken met je collega’s over hun drijfveren om hun loopbaan binnen Werkis voortdurend vorm te blijven geven.
 • - Daarnaast zijn we bezig met thema’s als vitaliteit, ED&I en benchmarken we voortdurend het werkgeluk, waar jij ook een belangrijke rol bij kan spelen!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Jouw inzet als Corporate Recruiter is onmisbaar voor onze groei en het ontwikkelen van onze nieuwe collega’s. Onbeperkt ontwikkelen en doorgroeien is niet alleen voor onze collega’s, maar ook voor jou als Corporate Recruiter gegarandeerd! Klaar om jouw energie en passie binnen Werkis in te zetten? Samen te bouwen aan een toekomst vol kansen en mogelijkheden? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer direct door op de solliciteerknop te drukken!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen. Het is dan ook onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities.

Ontmoet je toekomstige collega!

Fleur Temmink

Fleur Temmink, Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

"Nadat ik mijn studie Hotel- en Hospitality Management had afgerond, ben ik als Accountmanager bij Werkis aan de slag gegaan. Al tijdens de eerste gesprekken werd duidelijk dat dit een organisatie was waar ik enorm veel kon leren. Mijn verwachtingen zijn volledig waargemaakt. Werkis besteedt veel energie aan de ontwikkeling van hun medewerkers. De leerervaring is rijk en er is volop ruimte voor persoonlijke groei. Binnen slechts anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar de rol van Vestigingsmanager, een traject dat me ondersteund en uitgedaagd heeft. Daarnaast wordt er vanuit Werkis zelf veel energie gestoken in het ondernemen van leuke activiteiten samen. De onderlinge band tussen collega's is sterk en draagt bij aan een positieve werkomgeving."
Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Corporate Recruiter.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter