Man In Yellow Jacket Standing Outside
Terug naar overzicht

Recruitment Consultant Zwolle

Ben jij iemand die altijd tot het uiterste gaat om het beste uit zichzelf en anderen te halen? En heb jij een passie voor het creëren en onderhouden van relaties? Bij Werkis bieden we jou een Great Place to Work werkplek waar je jouw ambities kan verwezenlijken, persoonlijk ontwikkelt, continu uitgedaagd wordt en als team een waardevolle bijdrage levert aan de ambities van onze samenwerkingspartners.

Fulltime

Zwolle

Hbo

€ 2.400 - € 3.000,-

Interesse in deze functie? Neem contact op met Chantal via 0620126013

Solliciteer direct

Wat kan je verwachten?

 • Een salaris tussen de € 2.400 - € 3.000,- afhankelijk van relevante werkervaring, waarin snelle stappen op de financiële ladder te maken zijn;
 • Investering in jouw ontwikkeling d.m.v. een compleet onboardingstraject met diverse trainingen en daarnaast een onbeperkt en op maat gemaakt studie-, trainings-, en coaching aanbod;
 • Focus op jouw carrièredoelen met diverse doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambities;
 • Vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en Werkis brede activiteiten zoals de Kick-off en een weekend weg;
 • Een ontzettend breed netwerk aan bedrijven en collega’s;
 • Laptop en een mobiele telefoon;
 • Focus op vitaliteit en well-being met maar liefst 32,5 vakantiedagen per jaar;
 • Daarnaast sporten we samen, nemen we deel aan diverse sporttoernooien en ontvang je korting op je fitnessabonnement;
 • Een groep van 70 gezellige en betrokken groep collega’s met dezelfde drive;
 • Uitzicht op een Werkis auto;

Wat vragen we?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Drive om het beste uit jezelf en anderen te halen;
 • Overtuigingskracht en enthousiasmerend vermogen;
 • Nieuwsgierige, betrokken en proactieve houding;
 • 32-40 uur beschikbaarheid.

Over de vacature
Recruitment Consultant Zwolle

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter

Werkis is een erkende intermediair op het gebied van arbeid. Wij geloven dat elk mens het verdient om werk te doen dat bij hem past. En dat is waar jij als collega van Werkis een belangrijke bijdrage aan levert. Als Recruitment Consultant ga je aan de slag op één van onze 8 vestigingen en kom je terecht in een betrokken team van young professionals dat, net als jij, gaat voor het beste resultaat!

Jij draagt bij aan dit resultaat door ons pakket aan HR- en arbeidsbemiddelingsdiensten onder de aandacht te brengen bij onze samenwerkingspartners. Je onderzoekt kansen om nieuwe, zakelijke contacten te creëren en onderhoudt het contact met onze bestaande relaties. Vanuit jouw dienstverlenende houding bouw je deze relaties graag verder uit om optimale klanttevredenheid te realiseren en verwachtingen te overtreffen. Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma worden jouw commerciële vaardigheden optimaal ontwikkeld en ben jij al binnen enkele weken in staat je eerste successen te behalen.

Als Recruitment Consultant bij Werkis heb je een vrije en verantwoordelijke functie waarin je veel op bezoek gaat bij potentiële en bestaande opdrachtgevers. Je krijgt de ruimte om je functie op jouw eigen manier invulling te geven, maar kan hierin altijd bouwen op de samenwerking met je collega’s. Jij haalt de meeste voldoening uit samen successen behalen en jezelf ontwikkelen.

Bij Werkis krijg je de kans om een kickstart te geven aan je carrière. Wij staan voor persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit op veel verschillende manieren. Naast diverse interne en externe trainingen kijken we altijd hoe we jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities verder kunnen stimuleren door middel van trainingen, coaching, kennissessies en cursussen. Daarnaast is er veel ruimte om door te groeien richting sales, management en/of een specialistische functie, afgestemd op jouw ambities. Ook het opzetten van je eigen onderneming hoort tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Ben jij klaar om een kickstart te geven aan jouw carrière in een gezellige en gedreven omgeving waar geen seconde hetzelfde is? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer direct door op de solliciteerknop te drukken!

Groeimogelijkheden

Een van de belangrijkste doelstellingen van Werkis is het ontwikkelen van mensen. Wij geloven dat ieder mens talenten heeft en het verdient om deze te ontwikkelen. Het is dan ook onze passie om mensen te laten excelleren in wat zij doen. Hiermee dragen wij bij aan de verwezenlijking van dromen en ambities. Hiervoor hebben wij een Talent Development Program ontwikkelt dat bestaat uit de volgende stappen:

Become a professional

In de eerste fase van het Talent Development Program staat je ontwikkeling tot professional centraal. Door middel van een uitgebreid inwerk- en opleidingsprogramma wordt er geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het doel van deze fase is om je te ontwikkelen tot succesvol Recruitment Consultant. Een aantal mijlpalen in deze eerste fase zijn de vakopleiding tot Recruitment Consultant, het doorlopen van het SEU-examen, de opleiding Expert in Sales en de training Authentiek Communiceren.

Follow your ambitions

In fase twee draait het om het kiezen van je eigen groeipad richting de toekomst. Waar liggen jouw talenten en ambities en wat wil je bereiken in je carrière? In deze fase bieden wij drie verschillende sporen aan; sales, management en label DDF People.

Sales
In dit spoor ontwikkel jij je verder in het sales vak. Je wordt getraind en opgeleid om op strategisch niveau succesvolle deals te maken. Je ontwikkelt visie op het vak en leert dit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je hebt een voorbeeldrol richting nieuwe collega’s. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Senior Recruitment Consultant of Key Recruitment Consultant te worden.


Management
In dit spoor ontwikkel jij je managementvaardigheden en staat leiderschap centraal. Bij de start van dit spoor doorloop je een selectie-en ontwikkelassessment die uitwijst of je beschikt over de benodigde competenties voor een managementpositie binnen de organisatie. In het vervolg van het spoor staan thema’s als people management, talentontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap centraal. In dit spoor ligt het perspectief om bijvoorbeeld Vestigingsmanager of Districtmanager te worden.


Label DDF People

Liggen jouw persoonlijke ambities niet bij Werkis, dan is het mogelijk om bij één van de andere labels je carrière te vervolgen. Ieder label hanteert haar eigen toelatingseisen en opleidingsprogramma’s.


Executive Development Program

Jouw ambities reiken verder en je bent klaar om de volgende stap in je carrière te maken. In deze fase staan leerdoelen centraal als: omgaan met meer verantwoordelijkheden, visieontwikkeling binnen je vakgebied, beleid- en strategieontwikkeling en strategisch leiderschap. Afhankelijk van het spoor dat je in fase twee hebt gekozen word je verder opgeleid op executive niveau. In deze fase bieden wij de mogelijkheid om een Master of MBA te gaan doen, een programma bij Nyenrode te volgen en je horizon te verbreden door toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland te bezoeken.

Ontmoet je toekomstige collega!

Solliciteer direct

Werken bij Werkis

Handshake festival werkis 1621

Verder met Werk(is)

Werken bij Werkis betekent werken met een hechte club collega's waar veel events mee worden ondernomen. Van welverdiende vrijdagmiddagborrels en teamuitjes tot sporttoernooien en de jaarlijkse Kick-off en citytrips met het hele bedrijf: we vieren samen onze successen en beleven unieke ervaringen.

Merel 9498

Ruimte voor ontwikkeling, groei en ondernemen

Werken bij Werkis is het beste uit jezelf kunnen halen en de vrijheid krijgen om je werk op je eigen manier in te richten. Wij bieden volop ruimte voor jouw eigen inbreng en om te ondernemen. Zo organiseren we continu inspiratiesessies, bedrijfsmeetings en trainingen om deze ruimte te stimuleren.

Groepsfoto

De cultuur

Wij werken vanuit de overtuiging dat we ons werk goed willen doen. We zijn betrokken en hebben oprechte interesse in collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Zo begroeten we al onze collega's iedere dag weer met een handdruk.

Werken bij Werkis

Blog Werk Accountmanager Werkoverleg

Je solliciteert

Wanneer jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, bekijken we jouw cv zorgvuldig. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen op een kennismakingsgesprek.

Werkis Nov 7 20180077

Telefonisch contact

Om kennis te maken en ons eerste gesprek in te plannen nemen we telefonisch contact met je op. Mocht je nog vragen of twijfels over de vacature hebben, dan kan je deze direct aan ons stellen.

Werkis Nov 7 20180277

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek op ons hoofdkantoor drinken we koffie, maken we kennis en zullen we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en ambities. Natuurlijk vertellen we jou ook meer over onze organisatie en de inhoud van de functie.

Werkis Nov 7 20180318

Tweede gesprek

Het tweede gesprek waarbij we nog verder kennis zullen maken, zal plaatsvinden op de vestiging. Zo ontvang je een beeld van het team en werkomgeving.

Werkis Feb 2 2018 125

Het aanbod

Als we denken dat jij ons team kan versterken, doen we je graag een aanbod. We bespreken het salaris en de arbeidsvoorwaarden. Daarna start jouw avontuur bij Werkis!

Plan direct je gesprek

Denk je ons team te kunnen versterken? Twijfel dan niet en plan je sollicitatiegesprek invoor de functie Recruitment Consultant Zwolle.

Door te solliciteren geef ik aan het privacy statement gelezen te hebben.

Heb je een vraag?
Onze recruiter helpt je graag.

Chantal werkis

Chantal Buiting

Recruiter